Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lora80

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem létezik, hogy ezt a mindenkivel eljátszották, aki valaha felmondta a számláját az OTP-nél. Vagyishogy kiszámláztak utólag valami nevetséges összeget, amiről aztán elfelejtették értesíteni naiv ügyfelet, hiszen már nem az ügyfelük. 5-10-15 évvel később aztán csak…..
Smses értesítő helyett emailest kell kérni, és akkor nem lesznek hajnali üzenetek: Az éjszakai zaklatás a Telenornál c. posztban megjelent panaszlevelemre ma érkezett válasz, melyben, elnézést kértek.„A rendszereinkben döntő többségében éjszaka futnak át az adatok, ezért…..
A CIB Bank reagált az előző félreutalt pénzes posztra. Természetesen azonnal megkapta volna tőlük is a pénzt, ha ezt jelzi feléjük. Kárpótlásul szeretnék kompenzálni az ügyintézésre fordított időt/pénzt: Tisztelt Blogíró, tisztelt Szerkesztő! Kivizsgáltuk az Ön által…..
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
Lora80 2011.11.24 12:56:24
@Manci néni, a szomszéd: Ez inkább azon az elven működik hogy ami jár, az igenis jár. Nem kicsinyesség vagy pénzéhség alapon működik... Elég sok féle-fajta embert el lehetne kezdeni szidni, hogy miért viszik el az én adózott pénzemet.
Inkább azok a kicsinyesek akik ezen fennakadnak.
Lora80 2011.11.24 13:31:34
@Manci néni, a szomszéd: Ezek szerint felnőtt létére maga se csinál semmit, otthon lógatja a lábát (lévén hétköznap, kora délután van), ha dolgozna, nem lenne ideje arra hogy itt lábatlankodjon, meg baszogassa a másikat hogy miért nem képes dolgozni...
Na, akkor Önnek melyik segélyt is utalják át?
Misztikus eltűnést jelentett T, akinek 30 rugós napszemüvege 12 km magasban szippantódott ki poggyászából:Tudom, lejárt lemez, és nincs mit tenni, de azért a többi ferihegyes story mellé ajánlom. Az alábbi panaszt írtam a repülőtérnek...Tisztelt Budapest Airport! A mai napon…..
Elégedetlen ügyfélnek nem tetszik, hogy a Malévnél különbözeti díjat akartak fizettetni vele, amikor módosítani akarta az egyik jegyét. Az üzletszabályzatukban (PDF) ez benne van (6.3-as pont) mondjuk előre, bármennyire hülyeségnek is tűnik.Tisztelt Malév csoport! Reklamációval…..
Lora80 2011.11.23 21:53:33
@Megdobbent: Igazság szerint minden nap megnézem a homáron az új sztorikat, elolvasom őket, hátha okulok...

De a kommentekbe csak bele-bele olvasok ha van időm és kedvem. De ti már "beszélgettek" itt olyan régóta egymással, hogy ha csak bele is olvasok egybe, soha nem értem meg hogy miről van szó, mert ti már rééééééég máshol jártok, és nem is a témával kapcsolatban mennek az írogatások :D
Lora80 2011.11.23 22:03:28
@atpijkamo: Az a baj hogy az első párat amit elolvasok így kezdődik:
1. Első!
2: Első
3: Nem, a fenébe.. erről is lemaradtam
4: Harmadik!

és így tovább...
De azok a témák amikre tényleg kíváncsi vagyok, pl repülés, utazások, egyebek, azoknál általában elolvasgatom :)
Lora80 2011.11.23 22:04:32
@CatMother: Hahaha, ez aztán a magyarázat!
Köszi a felvilágosítást! :-)
:D :D