Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar22

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden várakozásomat felülmúlta ez a békemenet, ezért néhány ponton felül kell vizsgálnom az előzetes álláspontomat. Először is nem volt hiábavaló. Sőt, így utólag nagyon is hasznos volt, mi több, szükséges. Úgyhogy ne várjátok, hogy dehonesztálóan fogok róla…..
magyar22 2012.01.22 18:26:46
Miért is büntetem magam azzal, hogy nézem ezt a sok baromságot a Fidesz 1. (echo) és Fidesz 2. (hír) tv-n?
Ahogy propagálták a rendezvényt! Idős hölgy a déli végekről:" ...akkor is elmennék, ha gyalog kéne menni! Mer' én annyira imádom a hazámat, meg ezt az Orbán Viktort is! Vele aztán bármire juthatunk!" Ja!
A felvonuláson egy idősebb férfi eképpen nyilatkozott: "...mikor 2002-ben Horn lett a miniszterelnök, úgy megijedtem, hogy még sírtam is! Azt gondoltam, itt a világvége, el is kezdtünk csomagolni, hogy elhagyjuk az országot! De 2010-ben végre megjött a Messiás, A Viktor! S most aztán már demokrácia van!" Mindenesetre jó sokáig csomagolt...
Siralmas! Nézni ezt a sok birka, behülyített - esetleg megfizetett - embert...akik még mindig nem látnak tovább az orruknál, vagy tényleg szednek valami kedélyállapot javító bogyót a Vezér finanszírozásával. Még a határon túli magyarokat is ideutaztatja, hogy magasztalják őkelmét...s a nép, az istenadta nép még mindig nem vágja, hogy mire is kellenek neki valójában!
Na ja! Szélesnek persze hogy érdeke, hogy a jelenlegi horda maradjon, hisz' belőlük-általuk fut a médiaszekér! De mi is a helyzet az IKARUS és a VIDEOTON c. fejezettel?
Vajon mikor veszi észre a nép, hogy mindig és folyamatosan átverik a palánkon? Miközben békemenetes szimpátiás tüntetőset játszanak, Viki, a hős, meghajol, fel- és elad minket...persze fogcsikorgatva, mert ez jól mutat a tv-ben, s így hitelesebben lehet elhazudni a népnek, miért is kellett ezt így tenni.
Érdekes lenne megvizsgálni azt is, hogy az elmúlt bő másfél év alatt mennyien is gondolkodtak el azon, hogy itt hagyják a fenébe az országot és mennyien tették meg? Lehet, többen, mint '56-ban...
Tisztelt Honfitársaim!Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! Mint a Magyar Köztá, izé, álam, izé ni, szóval, mint Pali, mert ez a biztos, szólok most hozzátok. A szertartásoknak különleges, varázsos erejük van. Ami szokás, ami hagyomány, annak meg kell…..
Varánusz Alulmúlni Veres Jánost 2011.11.26 05:19:45
Rá kellett jönnöm, hogy Kusza Szem számmágusnak igaza van. Győztünk. Kemény volt a csata, megküzdöttünk a sikerért becsülettel, és most itt vagyunk: sikerült alulmúlni Veres Jánost. Senki sem hitte igazán, hogy sikerülhet, de a csillagok közé szökő CDS felárunk…..
Pártunk és kormányunk gondosan előkészített adótörvényeinek hála jövőre az eddiginél is jobban csúcsra jár a jogbizonytalanság. Adótörvényeink nem, hogy egy söralátéten, de egy sörös kocsi platóján teleírva sem férnek el. A módosítók módosítóját is…..
magyar22 2011.11.25 13:55:30
Emberek! Miért oly hihetetlen, amit Rodeo36 Líbiáról írt? Azt azért nem árt tudni, hogy a CIA-s férgek minden országban figyelnek és ha kell beavatkoznak valamilyen módon, mert nehogy már túl jó legyen az emberek élete, ha ez nem az ő érdekeiket szolgálja. És hát ne felejtsük ama dicső isráel fiait, kik minden szarság mögött, ami a világban történik, a háttérben ott ügyeskednek.
De beszéljünk most drága Hazánkról! Eddig tartott a nagy fellendülés, újra mélyrepülésben a gazdaság, a forint. És országunk dicső és mindenhez értő vezetői természetesen támadásként élik meg a történteket, ezért a Nemzetbiztonsághoz fordulnak segítségért...tehát még ez sem elég ahhoz, hogy némi önkritikát gyakorolva átadnák a helyüket valaki másnak, aki esetleg valóban ért a dologhoz. Már ha van még ilyen az országban, s nem menekült el, vagy üldözték el innen.? Helyette továbbra is csak újabb adók, fenyegetőzés, elrettentés. Már az emberek legbelsőbb magánügyeibe is beavatkoznak, meg akarják szabni mikor, mit tehet, a pénzén mit vehet...pl. az egyenruhásoknál tudni akarják, hová jár szórakozni, mert ha nem árulja el, mehet isten hírével, mivel nem megbízható. Halló! Hát mi a lószar ez? Véleményem szerint rossz irányban haladnak, s bár az utóbbi időben birka volt a nép, ezt már nem sokáig tűrhetjük. S akkor, T. Orbán Úr(?), szart sem fog érni a TEK, vagy a Nemzetbiztonság Bt...
Tényleg szükség van erre? Hol vannak a nagy ígéretek?
magyar22 2011.11.25 16:24:26
@Qeatzkoatl: Úgy tűnik, itt már a puszta létünk is provokáció...
Egyébként inkább figyelem felhívás, de ha provokációnak veszik, hát legyen az!