Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homeless oblige

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..
Homeless oblig konstruktív javaslatokat vár, hogyan lehetne faragni tavalyi kötelező biztosítása helyett kiszabott 85000 forintos Mabis fedezetlenségi díjat:Tavaly novemberben neten biztosítót váltottam a feleségem autójára. Viszonylag kedvező ajánlat volt, 18 000,-Ft éves díj.…..
homeless oblige 2011.11.26 15:57:32
@RoopeHUN: Köszönöm, hogy nem mondod, mekkora idióta barom voltam. Ezért én sem írom le, amit gondolok Rólad. Rajtad kívül is sokan vették a fáradságot, hogy tanács helyett még rúgjanak egyet rajtam.Ők azok, akik biztosan soha nem felejtik el.
-indulás előtt hátraszaladni megnézni, ég e a féklámpa
-mikor ját le a jogogítványuk, a személyijük, a forgalmi
-nem felejtik el befizetni a villanyt, a gázt, a csatornadíjat, a kommunális adót, a súlyadót, a kéményseprés díját,
-megújítani a dédnagymama urnahelyét,
-nem felejtik el a negyedéves ÁFA bevallást, az éves adóbevallást, a társuk és közeli rokonaik névnapját, születésnapját.
Nagyon felnézek rájuk. Akik pedig érdemben válaszoltak, azoknak sok köszönet.
homeless oblige 2011.11.27 11:49:19
@zbzbzb: Nem vitatom, amit írsz. A baj az, hogy nem vagyunk egyformák. Van aki precíz és minden apróságra odafigyel, rendet tart maga körül stb. És van, aki nem rendelkezik ezzel a szerencsés tulajdonsággal, szétszórt, feledékeny, kicsit káoszosabb az élete. Elfelejti a házassági évfordulót kétszer, aztán beleírja a naptárba piros betűkkel, de abban az évben egyszerűen elfelejti a naptárat megnézni.
homeless oblige 2011.11.27 17:22:34
@hagyma: Ha esetleg nem ismernéd, ajánlanám figyelmedbe a témában Roald Dahl-tól a "Mrs Bixby és a szőrmekabát" c. novellát.
A látszat ellenére ez nem egy ellenposzt. Se nem pro-poszt. Ezzel a két mondattal valószínűleg elértem az ellenkezőjét annak, amit akartam. Most már mindenki mégis eszerint olvassa a következő sorokat... Ismét fellángolt a vita hajléktalanügyben. Még szegény József Attila…..