Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ankanpoikanen

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x11 2012.03.22 09:00:00
Kikericssárga ruhában, a kelleténél nagyobb terpeszben áll a mexikói vártán T69.2, Levente egy szerencsés flótás, mondja, hiszen Csírával és Alexával is együtt aludhatott, nahát, nem is tudtam, hogy van humorérzéke. Ezt át kell élni, mondja Dér Heni a főcímdalban, fogalmad…..
Tessen véleményt nyilvánítani Pedró tegnap esti gyökérségéről itt. Menjen, vagy maradjon a taknyát a medence oldalába kenő, permanens merevedéssel járkáló DJ?..
Eljött az utolsó epizód is, már csak két hisztis picsa, és vége a második évadnak, ami nagyon erősen indított, de az utolsó két négyesre kicsit ellaposodott. Sebaj, ez is azt mutatja, hogy nem az elmebetegek vannak itthon többségben, legalábbis ami az esküvők szervezését illeti.…..