Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JóskaPistaBélaGéza

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
JóskaPistaBélaGéza 2011.11.23 14:59:53
@Parasite:

Biztos vagyok benne, hogy Szarazinda már élesíti a késeket, úgyhogy csináld össze magad egyből. Lényeg, hogy ezzel neked is alkalmad nyílt egy kis zsidózásra, nemde? :)

A cikkben és a videóban egyébként még mindig nincsenek zsidók, szóval továbbra is repesve várom annak magyarázatát, hogy jelen esetben mégis mivel provokálták ki ezek az átkozottak, hogy róluk legyen szó?! Mert ők provokálták ki ezúttal is, efelől nincs kétségem, de sajnos én még nem vagyok olyan okos mint ti, így nem értem, hogy mivel és annyira szeretnék én is úgy a dolgok mögé látni mint Ti! Szóval help plíz!
JóskaPistaBélaGéza 2011.11.23 15:46:09
@finizlik:

Szidta BÁRKI is ITT a palesztinokat?
Vagy legalább szóba lettek hozva, akárcsak érintőlegesen?

Most azt akarod nekem bemesélni, hogy az orosz TV riporter állítólag Obamának bemutatós videóját látva azért kezd el valaki zsidózni, mert "sokakat az zavar, hogyha egy muzulmánt szidnak az nem antiszemitizmus az királyság", miközben itt egy betű nem hangzott el se a muzulmánokról, se a zsidókról?

Jó persze, ne hülyítsük egymást, tudom mi az ábra. Itt vagytok ti, úgynevezett neonácik (persze ha annak hívnak titeket akkor megsértődtök) és ha megláttok egy üres kommentdobozt, akkor ellenállhatatlan vágyat éreztek arra, hogy kifejtsétek a zsidókkal kapcsolatos nézeteiteket, akár kapcsolódik a témához, akár nem, csak pusztán azért, mert jólesik. Ugyanakkor valahol belül ti is érzitek, hogy ez azért felnőtt emberektől elég alacsony szint, így megpróbáltok valami magyarázatot kreálni mögé, minthogy pl ti azért zsidóztok, mert a zsidók 6 méteres falat építettek a paleszinok köré. És ezt nektek itt, egy TV-s blogon kell számonkérni, egy orosz riportenő bakijához írodott posztnál.
Világos mint a nap. :)
JóskaPistaBélaGéza 2011.11.23 15:58:04
@Peter__Blau:

Te csak leírtad a véleményed, arról nem vagy hajlandó vitázni, de én vagyok az aki mantrázik.

Értem én :)