Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakimi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azt mondták, hogy ezzel a szociális mániámmal az LMP-ben lenne a helyem.” Megfogadta a javaslatot. Az LMP képes szavazókat elszívni a Fidesztől, egy élő bizonyítékot legalábbis találtunk…..
Lakimi 2015.08.14 12:30:30
@murcielago:
Vagy esetleg a szocik nem tartoznak a Fidesz-Jobbik-LMP üzleti csoporthoz, annyira meg nem hülyék, hogy a konkurrenciához küldjék holmi szociális érzékenység miatt.
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Lakimi 2013.10.28 22:02:32
@bömböcz:
"kiskapui által nyitott lehetőségek végtelen tárházát."

Véleményem szerint a szakértő egyszerűen hazudik.
Nézze meg a cikkben a kiégett Punto roncsát. A hátsó részét mintha egy jókora ütés érte volna.
Előre kell, hogy bocsássam, hogy (i) ez tényleg egy zárt levél, úgyhogy más el ne merje olvasni, senki mást nem érint!:) (ii) Én a priori nem vagyok sem "siessük el gyorsan ezt az összefogást!" párti, sem összefogás ellenes. (iii) Továbbá nem utálom sem az MSZP-t, sem az E14-et,…..
  Frantzia Ország, a' melly az elött az igaz érzékenységnek, a' kellemetes, és tetsző erköltsöknek széke vala, a' melly XVIdik Lajos Királynak üdejétől fogva egyéb Europabéli Nemzetek' bóldogságjoknak és szerentséjeknek helye vólt. Ime négy esztendöknek folyásjok alatt,…..
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
  A végtelen esztergomi polszappanopera szó szerint a legsötétebb fejezetéhez érkezett: a mai napon megszűnik a közvilágítás és a közétkeztetés a városban a lehetetlen anyagi és politikai helyzet folyományaként. A közvilágítást működtető cég ügyvezetője már…..
Lakimi 2011.11.23 12:37:16
@málnási:
kezdheted a sajátoddal
Lakimi 2011.11.23 12:56:12
@málnási:
magyarul se tudsz, minek fórumozol