Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nomen_Est_Omen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
Nomen_Est_Omen 2011.11.24 01:15:05
Noha végtelenül rühellem a műfajt, meg a képviselőit is ( sőt az "életérzés" terjesztőit, kedvelőit is legszívesebben más bolygóra száműzném..), azt kell hogy mondjam, hogy értem én a viccet csak nem komálom.. Tudom, ezt ott az agyakban nem viccnek szánták, és nem is az..
Azonban igen sok igazságot véltem felfedezni az elhangzott "remekmű" "szövegvilágában", noha a "Himnuszt" kifejezetten gusztustalanság volt ilyen módon belevonni.. !
Mindenki a saját "szellemi" szintjének megfelelően nyilvánul meg, és azt kell mondjam, hogy nem csalódtam az előadó személyiségét illetően sem, látszik kivel van dolgunk.
Nincs miért sértegetnem bárkit is, én tiszteletben tartom azt hogy magyarok vagyunk, de legalább is ezt a nyelvet beszéljük / beszélitek (ki-ki több-kevesebb sikerrel...), a feljelentést viszont nem tekintem "keresztényi tettnek", akkor sem ha ezt itt a sok "antimagyar" esetleg jó pontként könyveli el ..
Viszont az igaz, hogy a nemzetben nincs összetartás és ez egy eléggé összetett témakör! Véleményem szerint ezt még sok más nemzethez tartozó egyedek ugyanígy elmondhatják a maguk nevében a saját népüket illetően (szóval részemről döntetlen).
Az azonban felháborított, hogy itt a nyilasokkal hozzák egyesek összefüggésbe a "nemzeti reakciót", noha nem tartozom közéjük...
Viszont elkönyvelem túlkapásnak ezt a dolgot, ahogyan az ő túlkapásaikat is.
Az is érdekes tény, hogy ez a produkció egyáltalán eljutott hozzám meghallgatásra, bár ahogyan pl. a VV "sztárjai" is a csapból folynak ezen nem kéne csodálkoznom..
Egyet azonban nyugtázhatok : Nem az az ostoba aki ezeket elkészíti, összehozza, "munkát" fektet belé és terjeszti, hanem az akinek erre igénye van, megveszi, hallgatja és beéri ennyivel..
Ti sem tesztek többet ezért az Országért, és egymásért meg a jövőtökért ha ilyen szinten megrekedtek. Persze a problémát látni kell, mindenkinek a maga szintjén.. csak ahogyan azt én látom sok "kommentelőnek" nem esett le a 20 fillér... Persze meg van az okotok arra,hogy frusztráltak legyetek... jogos! Ha egyáltalán feléritek ésszel, hogy itt nagy bajok vannak és sürgős beavatkozásra van szükség mielőtt az agyak törlődnek..