Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szasza'

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy a 6-os sorszámú adás jönne, de az még vágódik (két és fél óra a nyersanyaga), szóval beelőz a 7-es, mert az aktuális. A szokásos E3-értékelést tartottuk meg - az volt a terv, hogy az elmúlt évben nagyot futott spinoffunk, a Game Pass Fesztivál-bejelentkezéseink Microsoft Éjszakák csapata…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
szasza' 2012.01.25 15:29:15
off

@Karvaly:

Igazi ordas spawncamp-et ezek szerint nem láttál még. Például Badwater-en kék demo Setup time lejáratkor kap egy übert hátra ugrik Stickyvel és szépen elgyalogol a rolóhoz. Láttam már olyat is, hogy az alagútban egy Medic + Engi páros simán hátrament a két darab támadó demónak "segíteni" kempelni. Na az kemp. Gondolj bele, hogy szerinted mennyire retardált egy olyan piros csapat akivel ezt meg lehet tenni? Ezért mondom, hogy akit le lehet kepleni az meg is érdemli a kempet. Egy csöppet sem tudom sajnálni, még akkor sem ha kékek csinálják vele. A piros oldalnak, meg miért lenne tilos beszorítani a kéket a kezdőre? Az a dolga, hogy távol tartsa a kocsitól/ponttól az ellenfelét.

Az OGC-n az akkori admin gárda csak később látta be, hogy kezdőkempről csak az általam is vázolt esetben beszélhetünk. Pirosként A/D mapon nem. Ezeken a dolgokon már három éve túlestünk, csak az újonnan jött embereknek ez kimaradt, illetve nem értik az egészet. A szabályok, fogalmak adottak. Ezen felesleges kattogni, vagy megszokod vagy megszöksz. Ma már Spiryten is az általam leírtak vannak a szabályzatban. Bizonyos szervereken az admin gárda sem volt a helyzet magaslatán ilyen szempontból, erre utaltam nem többre.

Azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ha valakinek a kezdője elé fel lehet sorakozni és beépíteni Sentryvel, akkor az adott csapat normálisan játszik? Még egyszer leírom: Akit le lehet kempelni az meg is érdemli a kempet. Akkor megeszi amit kifőzött és ennyi. Majd ha Huntsman-es csipa meg 5 kém helyett jönnek egy értelmes felállással és nyomnak übereket, akkor nem szopatják magukat és kész. Ennyire egyszerű a történet, nem mindig a másikban kell keresni a hibát.
szasza' 2012.01.25 13:48:40
@Ironfist:

Előre bocs mindenkitől az offért, de nehezen tudom tolerálni a "szűklátókörűséget".

Kedves Ironfist! A TF2-es példád számomra több sebből vérzik.

A kémes dolog elég nehezen kivitelezhető normális játékosok ellen, hiszen a kijáratnál nem látni, hogy a kijövő ellenfél milyen irányba fog nézni amikor elhagyja a teleportot, másrészt egy bárki által "lekempelt" teleportot a gazdájának illik a lehető leggyorsabban lerombolni.

A spawn kemp pedig a kedvenc témám. A TF2-ben a piros csapat feladata A/D pályákon, hogy a kékeket minél messzebb tartsa a ponttól/kocsitól, ergo a lehető legtöbb és legjobb lehetőséget megragadva - akár a rolót stickyzve - megakadályozza őket a céljuk elérésében.

Ebből következik, hogy spawn kempről, illetve a "fair play" felrúgásáról A/D mapokon csak abban az esetben beszélhetünk amennyiben ezt a kék (!) csapat tagjai hajtják végre. Ez a nézet volt elfogadott anno a virágzó Kartel Kocsmán és idővel az OGC-n is. Külföldön pedig szintén nem sűrűn találkoztunk ellentétes példával.

Az, hogy a játék ingyenessé tétele után megjelent játékosoknak ez újdonság, arról nem tehetnek a régi motorosok. El kell fogadni, hogy ez egy több mint négy éves játék és az új tagoknak igen is tudomásul kell vennie, hogy megvannak a bejáratott és elfogadott szabályok.

Egyébként azt sem árt látni, hogy akit le lehet kempelni az bizony többnyire meg is érdemli amit csinálnak vele. Ha ötször egymás után ki akarsz menni egy stickyzett rolón és meghalsz, akkor lehet el kellene gondolkodni, hogy kivel is van a baj... Elég sok fegyver van amivel ki lehet menni vagy ne adja Isten elnyomni egy übert azaz normálisan játszani és a probléma megoldva.

Szóval óvatosan a vérpisti meg hasonló kifejezésekkel, mert lehet, hogy aki "nem enged kijjebb" a rolódnál Dustbowl-on pirosként, az tud valami a játékról és nem csak a itemekért folyik a nyála...