Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.popovics

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1908-as londoni olimpia győztes magyar kardcsapata. Balról jobbra: Werkner Lajos, Gerde Oszkár, Fuchs Jenő és Tóth Péter Dr. Fuchs Jenő ügyvéd 1882-ben született Budapesten, zsidó polgári családban. Mindig különc figurának számított, és ez az attitűd egész életét…..
A „nagy” keresztény egyházakban korábban egyértelműen elítélt és megbélyegzett egyháznak, a Hit gyülekezetének megítélése – úgy tűnik – változóban van.  Az új egyházi törvény (melyről a jelen blog egyik korábbi bejegyzésében is volt szó)…..
p.popovics 2011.11.29 19:40:51
@prisma: Az Újszövetségnek - ami a HGy-nek is a fundamentuma - a kegyelem az alapja, erre épül, ezért nem gyakorolnak ítélethozatalt az Újszövetség tagjai - vagyis nincs megkövezés.
Akik pedig tagjai szeretnének lenni az ÚSz-nek, azok abbahagyják a saját nemükkel való együttélést. A tények szerint ugyanis ezt "abba lehet hagyni", pusztán döntés kérdése, ugyanis a homoszexualitás oka nem genetikai, hanem pszichológiai. Ha érdekel ezzel a téma: www.hetek.hu/interju/201111/van_kiut_a_meleg_barbol