Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarthJDG

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Grim Fandango 2014.09.19 08:38:33
A harmadik Monkey Island-játék, a The Curse of Monkey Island egyik első helyszínén fekszik egy csontváz, akit meg lehet lökni, és akkor leesik róla egy jelvény, amin a következő felirat olvasható: „Kérdezz a Grim Fandangóról”. A poén egyszerre két játék felé tisztelgés. Az…..
A Kotakun találtam a lenti videót, amiben ötven példát hallunk arra, hogy milyenek voltak az első beszélt mondatok, digitalizált beszédhangok a videojátékokban. Akad köztük néhány klasszikus, és így visszanézve elég vicces, hogy egy időben a kiadók mennyire erőltették, hogy a…..
DarthJDG 2012.10.20 13:54:28
@Wertzui: MOD Player, bazz, a Salgóbányai számtech táborban majdnem összeszartam rajta magam. Abban az időben toltuk állandóan a Prince of Persiát, meg a Pushovert. Nomeg az első digitalizált bélyegméretű video valami forma 1-es balesetről, persze hang nélkül ha jól emlékszem. :)

Régi szép idők, visszamennék szívesen!
A legjobb játékokban vannak olyan pillanatok, jelenetek, amikre aztán az ember egész életében emlékszik. A csodás Day of the Tentacle-ben (amiről korábban már írtunk) több ilyen is volt, például az alábbi: a csápnak öltözött Laverne a jövőben kiolvasztja a mikróban azt a…..
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..