Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippmixx

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állami megrendelések és az azokhoz kötődő megvesztegetések közötti átlátható rendszer kiépítése a cél - áll a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) közleményében. "Előfordult már olyan többször is, hogy egy állami megrendelésre érkezett pályázatok elbírálása előtt…..
A plágium ügy és Gyurcsány Ferenc elveszett szakdolgozata kapcsán a Hírcsárda kutatásba kezdett, munkatársaink összegyűjtötték az országgyűlésben ülő képviselők szakdolgozatait. Plágium nyomaira eddig nem bukkantunk, jó néhány érdekes tárgyú, meglepő…..
"Sokkal tudományosabb módszerekhez kell folyamodnunk ahhoz, hogy a pozícióra méltó elnököt találjunk". A szuperköztársasági elnököt Sólyom László, Majtényi László és Dopeman köldökzsinórvéréből hozzák létre, amihez négy egységnyi biorépalevet adnaj hozzá,…..
tippmixx 2012.04.12 12:59:31
Az átmeneti lehűlés hatására a Family Frost úgy döntött: leparkolják a hűtőkocsikat, és platós Ifákkal, valamint biciklis futárokkal hódítják meg az országot. „Olyan Ifa-sofőrök jelentkezését várjuk, akik nyáron dinnyét, ősszel krumplit szoktak teríteni a…..
Kisebb bonyodalmat okozott, amikor a DTK Show felvételén a húsvéti készülődés miatt véletlenül kicenzúrázták Rakonczay Gábor kenust. „Éppen azt kezdtem ecsetelni, hogy hogyan fordultam teljes szívvel balra Antigua szigeténél, amikor történt. Állítólag véletlen volt, de…..
A korábban bevezetett second hand benzinkutak mellett újabb kényszerfejlesztéseket hajtanak végre a hazai benzinkútláncok. Elsőként 12 számjegyűre bővítik az árjelző táblákat. Így nem lesz gond az olyan komplikált literárak kiírásával, mint a 28 459 234 vagy a 37 238 325.…..
tippmixx 2012.04.06 17:59:58
Kedves élményeit osztotta meg hallgatóságával Rakonczay Gábor, aki egy igazi űrhajós üldözést is bemutatott a hallgatóknak.   „Amikor a szervezőkkel találkoztam, kicsit meglepődtem, hogy nem az utamról lesz szó, de akkor mondták, hogy ez a Star Wars fanclub, és hogy…..
„Ilyen lenyűgöző science-fiction alapanyaggal még sosem volt dolgom” – lelkendezett az E.T. rendezője. Bár még se a témáját nem lehet tudni, se azt, hogy kiről fogja másolni a köztársasági elnök, Hollywood máris lecsapott Schmitt Pál készülő PhD-jára. A film…..
Meghozta gyümölcsét a lengyel jelenlét a Békemeneten. III. Ulászló veheti át hazánk irányítását hamarosan. A hadügyet Bem apó vezeti, míg az esélyegyenlőségi tárcát Roman Polanski fogja megkapni sokak tiltakozása ellenére. Jelenleg további lengyeleket próbál találni a…..
tippmixx 2012.04.04 14:49:24
A Kun Béla díjat Thürmer Gyulával alapította az éppen sanzonénekesként dolgozó aktivista.A Szoborparkban celebrált ünnepségen nyugdíjas Xénia-láz tagok fogják a capella énekelni az internacionálét, majd pedig Kun Béla elrepül. A 3 millió rubel értékű díj alumínium vödör…..
tippmixx 2012.04.04 14:46:33
Jót fog tenni Magyarországnak az európai uniós kohéziós pénzek befagyasztása - vélekedett a Fidesz alelnöke. Miután biztossá vált, hogy az uniós pénzügyminiszterek tanácsa kedden megszavazza a Magyarországnak járó európai uniós kohéziós támogatások egy részének…..
Tarlós István nyerte a legjobb magyar fővárosi főpolgármester díját a helyi idő szerint tegnap éjjel megrendezett 129. Oscar-díjátadón.  "Nagy megtiszteltetés ez egész Budapestnek, de azért az Alstom-kocsikért is járt volna legalább egy jelölés" - mesélte…..
Amennyiben van benne pénz, a Demokratikus Koalíció is csatlakozhat. A Szociáldemokrata Párt, a Munkáspárt és az MSZP Magyar Dolgozók Pártja néven állnaössze, ezzel visszatérve a közös gyökerekhez. Az 1948-as hagyományokat felidéző alakulat vezetője Szakasits Árpád…..
A kormány és a főváros olyan megoldást dolgozott ki, amely egyszerre segít a MALÉV és a BKV szorult helyzetén. Holnaptól a Malév Boeing-gépei járhatnak a 4-es és 6-os villamosok vonalán a Fővárosban, jelentették be a BKV illetékesei. A repülőgépeken továbbra is Hegyi Barbara…..
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
A MALÉV csődjét követően új névvel folytatja munkáját a magyar légitársaság. A pénzügyminiszterként, miniszterelnökként, térként és fejlesztési tervként is jelesre vizsgázott Széll Kálmánról nevezik el a MALÉV utódját."Nomen est gólem" - mondta a hírre…..
tippmixx 2012.02.08 11:08:43
Antifasiszták állták körbe az index egykori szerkesztőjét, azt követelve tőle, hogy határolódjon el a róla elnevezett színháztól. Az Oktogonon rendeztek tüntetést az Uj Péter ellen tiltakozók azután, hogy Dörner György átvette az Új Szinház igazgatását. Az Uj Péter…..
A Demokratikus Koalíció elnöke újabb médiaeseményt hekkelt meg, és az LMP tüntetése után a Viszkis szabadulását is saját hasznára fordította. A mostanában feltűnően sokat szereplő ex-miniszterelnök természetesen Ambrus Attila szabadulásakor sem bírt távol maradni, lesből…..
tippmixx 2012.02.01 08:38:28
@büse: Igen. A humor bunkóéknál egyezik az ízléstelenséggel. Ha még emlékszel Matolcsy egyik montázsára , igaz elég hamar cserélték de számomra itt az sem volt bocsánatos. Nincsenek rászorulva ugyanis ......
Manír is írta : szar lett oszt .....
tippmixx 2012.02.01 08:39:46
@dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: Zorbán ...mindíg mindenről brávi !!!!
Az éjszaka akár -15 fokot is elérő hideg ellen Pintér Sándor rendeletben a Capella Cafét jelölte ki melegedőnek. A rendőrség, a katasztrófavédelem és az Országos Polgárőr Szövetség egyaránt támogatta a belügyminiszter azon döntését, hogy a rászorulók a Belgrád rakparton…..
tippmixx 2012.01.31 16:18:54
A -15 fokos hideg hatására a Kárpátok magasabb pontjairól az Alföld felé indulnak a veszélyt jelentő fenevadak. Nemcsak esetleges medveveszéllyel, de a szlovák rendszámú autók megszaporodásával is számolni kell a szibériai hideg hatására. Hétfő hajnalban három szlovák…..
Schiffer András nagynénje után újabb politikus rokonok kezdtek el üzengetni a Facebookon! Az elmúlt két hét termését gyűjtöttük össze olvasóinknak. Gáborka, ahogy karácsonykor ígértem elkészült farsangra az afrika korpsz egyenruhád, és tettem be mellé egy meglepetés…..
Kísérleti jelleggel ön is végigjárhatja a 4-es metró állomásait, ha hajlandó kicsit sétálni a 3-as metrótól. Szerdától indulnak a 4-es metró szerelvényei a 3-as metró vonalán, jelentette be a BKV. Aki a 4-es metróval szeretne utazni, annak csak meg kell várnia, hogy a sok régi…..
A volt miniszterelnök újbóli aktivizálódását egy szerkesztőségünkbe eljuttatott fotó helyezheti új megvilágításba.  Semjén Zsoltot még nem sikerült elérnünk az üggyel kapcsolatban...
Szó szerint az EP mai ülésének sztárja volt Orbán Viktor, aki alaposan felkészült a megmérettetésre. „Deutsch Tomi javasolta, hogy mindenképp induljak a regionális laptopDJ-versenyen, úgyhogy el is vittem a kedvenc laposomat, és toltam egy-két nótát” - összegezte a…..
tippmixx 2012.01.19 08:26:50
@Dr. Nyugger Dr. Vadász: Semmi , csak egy csörgősipkás bohóc volt. A Bokroshoz minden drukkerének gratulálok.....semmi kétséget nem hagyott abban aki eddig jóhiszemű volt úgy általában . Sok ilyen szépet Lajos , köszi !!!!!!!!!!!!!!