Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabres139

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Kérdezz - Felelek (4) Hang ITT! Kérdező(k): Power   Kérdezz - Felelek (5) Hang ITT! Kérdező(k): Power Zbublos (01:45) Habbobitas (02:58) ..
Simon megint kinyúvad, de fel is támad rögtön, mert ő aztán igazán kemény! Erdész Szaki egyre szétszórtabb, Hubba Bubba a pengét nyalogatja (már megint!), Isys pedig semmi említésre méltót nem csinál! És a végére mindenkinek kihullik a haja! Az utolsó hardcore bemutató videó a Versusból! Az…..
Isys romantikázik, Simon annyira kemény, hogy az sem zavarja, ha fejbelövik, HubbaBubba társaságra vágyik, a többi köcsög pedig sorra pusztul, mint a Fűrész szereplői... ...avagy elkészült az ötödik Versus videó!..
Az eddigi legkiakadósabb élménybeszámoló az eddigi legrosszabb filmről, amivel élménybeszámoló alatt dolgunk volt. És úgy ámblokk az egyik legrosszabb, amiről eddig szó volt ezen az oldalon.A videó végén az összegzést végül gyorsan elhadartuk, hogy beleférjünk a 15 perces…..
sabres139 2011.12.11 03:25:20
Sorter, Blacksheep (és mindenki)!

Nem tartozik szorosan ehhez a filmhez, de tegnap elmentem egy lánnyal megnézni az Alkonyat legújabb részét... Azért osztom meg veletek ezt a rövid kis élménybeszámolót, mert több videóban is elmondtátok, mennyire "szeretitek" ezeket a filmeket. Elöljáróban annyit, hogy nekem az első rész nagyon tetszett, a második és harmadik egy fos volt.

Na de ez!!!! A legelső jelenetben megkaptuk a farkasgyerek pólólevetős akcióját, ezzel mintegy érzékeltetve, milyen színvonalra számíthatunk a továbbiakban. Mellékesen ez a karakter számomra a legirritálóbb férfikarakter az összes közül, amit valaha láttam. Csak azért nem az első összesítésben is, mert azt a díjat a főszereplő csaj toronymagasan viszi.

A filmben egész végig szinte semmi nem történik, viszont olyan nyálas, hogy néha-néha a sírás határán voltam. Tele van logikai következetlenségekkel, barátból ellenség, ellenségből barát, a végén már a farkasgyerek is a vámpírokkal harcol a többi farkas ellen... ÚÚÚÚRISTEEEEN!
Ráadásul az egész tele van kínosabbnál kínosabb jelenetekkel!
Csak ültem, és a film kb. fele alatt kínomban nevettem, de legszívesebben hangosan felsírtam volna.

És ennek lesz még egy része! A csaj meg kitalálta, hogy mivel velem látta ezt, és más nem nagyon nézi meg vele, majd az ötödiket is velem akarja megnézni. Na ott a képébe nevettem.

Ne haragudjatok, hogy ezt így rátok zúdítottam, de muszáj volt kiírnom magamból. Egyébként nagyon jó, amit csináltok, csak így tovább!
sabres139 2011.12.11 15:32:37
@LanaX: Igen, már rég felkészültem erre. :)
Egy közel nézhetetlen német paródia...
sabres139 2011.12.05 04:36:39
@scal: Az a tollfeldugós poén gusztustalan. Azt elfogadom, hogy nem szabad kizárni a meleg közösséget a humorból, de azért mindennek van egy határa.
Terror Dzsoni küldte nekünk ezt a sci-fi "remeket", ami a rengeteg röhejes jelenet, és a tisztán látható átgondolatlanság ellenére mégis képes szórakoztatni...
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..