Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskosar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző péntekem nem volt a legjobb, ezt most sikerült überelni. Ma  az egyetlen jó dolog, hogy sikerült beszereznem 6 üveg Kingfishert.Nem tudom mi van mostanában, de valami történik az odavissza úton szinte minden nap. Szerintem Chennai összefogott Ashok ellen.Január 6.Reggel kb.…..
Chennai adventures Pót péntek13 2012.01.20 16:29:00
A mai nem a legsikeresebb napom volt.A bicó:Rászántam magam ,hogy bicózzak. Van egy szupcsi útszakasz a tengerparton (ECR - East Coast Road), ami mellett egy csomó jó dolog van és a forgalom is olyan, mint otthon az 1-es úton. A lakásomtól kb. 8 km-t kell a városon valahogy…..
Chennai adventures Festival time 2012.01.11 16:47:00
A mai nap mikor megérkeztem a munkába, nagy sürgés-forgás fogadott a bejáratnál illetve az épület oldalánál. 14-én kezdődik a Pongal, ezen alkalomból a cég egy sajátos vesenyt hírdetett.De ne rohanjunk, nézzük mi is ez az ünnep:Dél-Indiában a téli aratás végét 4 napos…..
Ma egy kicsit szakmázunk - megnézzük a helyi E-ON illetve általában a villanyszerelő mesterek miképp dolgoznak. Az biztos, hogy nem a Maxwell egyenleteket próbálják megérteni hobbiból. Vásárolni indultam az Express Avenue mall-ba, ami 6 km-re van tőlem. Úgy döntöttem, amennyit…..
Chennai adventures Közlekedés 1.0 2011.11.23 18:50:00
Először is mi kell ahhoz, hogy Indiában közlekedj? Igen - kell jogosítvány, amit elvileg itt is 17 éves kortól lehet szerezni. Szerintem meg bátorság...A jogosítvány: A megszerzése hasonlóan történik, mint Magyarországon, azért némileg könnyebb. Dhana azt mondta,…..
kiskosar 2011.11.25 08:24:06
Egy kis előzmény felvezetésként. Vasárnap próbáltam magam életbentartani. Reggel 10-kor értem a hotelba.Olyan volt a hotelba a belépés, mintha a repülőre szálltam volna. A kocsibejárónál rendesen átvilágították a taxit, még tükröt is toltak alá.A bejáratnál a bőröndjeim…..