Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloghėzag

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ünnepelné 78 születésnapját a 2005-ben 71 éves korában elhunyt Robert Moog, aki az általa kifejlesztett és róla elnevezett szintetizátorokkal forradalmasította a huszadik század zenéjét. Ő volt az első, aki a hatvanas évek legelején tömegek számára elérhető és…..
Vastagbőr De drága vagy, Gyuri! 2012.04.13 10:32:00
2012 első negyedévében 452,1 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.2011 első negyedévében 413,9 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.2006 első negyedévében 237,5 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.Csak kamatra. Egy negyedévben. 452…..
Bloghėzag 2012.04.15 14:29:42
@Kandeláber:
Sajnos nem tudom hová tenni ovi 98-as győzelmét követő elejtett mondatát:
"Áldott állapotban vettük át az országot".
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Azt írja a Népszava online, hogy Orbán már "le akarja váltani" Schmittet, akinek legesélyesebb utódjelöltje Martonyi János. Hét órával azután írja, hogy a HVG részletesen megzenésíti: a Schmitt-téma a kormánypártnál tabu, Orbán nem hajlandó bántani Plagi bá-t, ami…..
   Vastag a jég, de azért mindennek van határa: minden dzsip Arnold Schwarzeneggeréből, a Hummerből kettő is a fagyott tóba szakadt. A partról most próbálják kivontatni őket Akarattyán. Köszönjük Jeney Györgynek a Darwin-díjas alakítás megörökítését! via…..
Kedves Választó, Ön hülye. Kimondtuk, túl vagyunk rajta. Kedves hülye választó, mi vállaljuk az Ön képviseletét. Mi Önt annak nézzük, ami: hülyének. Nem lesz semmiféle félreértés, mi tiszta, őszinte, nyílt tekintetű képviseletet kínálunk az olyan hülyéknek, mint…..
Bloghėzag 2012.01.15 14:12:54
LMP ügyileg le vagyok maradva.

Ezek szerint anélkül meg sem érthetem az írást? (?)
Ha képben lennék, jobb lenne, vagy rosszabb? (?)

@Alonee:
Teljes mértékben tolerálom a véleményed,
de gondold meg, hogy baj-é, ha a részeget játszó színésznek
egy kicsit alkoholszaga van.
Ez, mint olyan, a mondanivaló szerves része. A ruhája.

@panelburzsuj:
:))) Bííízony.
Varánusz Pá, SkiccPalikám, pá! 2012.01.12 05:25:00
Szarban a haza kedves Feleim! Fölmerült a gyanú, hogy az emberek embere szégyent hoz mostanában egyébként is viharoktól tépázott népünkre. Lehetséges az, hogy a Nemzet Tolla idegen szóvirágokkal ékeskedett doktori disszertációjában 180 oldalon keresztül? Lehetséges, hogy…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
 William Odom amerikai tábornok és kémfőnök: „A szocialistáknak bűntudatuk van, és gazsulálnak nekünk. Ez olyan előny, amit csak a bolond hagy kihasználatlanul. A volt magyar kommunisták úgy adják be a derekukat, mint ahogy annak idején ezt tették a szovjet gazdának. És…..
Vastagbőr 2012! 2012.01.01 00:00:00
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Ismét vége egy évnek, nem is akármilyen év volt, nem merném rámondani, hogy simplicity. Ez a kelet-közép európai abszurd, amiben boldog statiszták vagyunk, egészen bizarr magasságokba jutott. Az új szereplők keményen tolták egész évben,…..
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Bloghėzag 2011.12.26 15:26:46
@külvárosi:
Borzasztó egyszerű:
Elegünk van a 2000 éves egyházi fedezetű hazudozásokból, bizniszből, tömeggyilkosságokból.

A scientológusokat is kiveti magából az emberi közösség.

Miért is ne kívánhatnánk hasonló jókat ennek a végleg kompromittálódott maffiának?
Bloghėzag 2011.12.26 15:31:48
@Embervad:

Ugyan, mi közöm van nekem az általad uszító célból fölemlegetett csoporthoz?

Az el sem képzelhető, hogy ez az egyház már önmagában megérett a pusztulásra?!

Ki vitatja el tőlem azt a demokratikus jogot,
hogy a meglévő törvényes keretek közt mindent megtehessek ennek az elpusztítására?

Hangsúlyozom: a meglévő törvényes keretek között!

(Ezúton is tiszteltetem kubatov urat)
Bloghėzag 2011.12.26 15:35:28
@Embervad:

HINNÉK A TEREMTŐ JÓSÁGÁBAN, HA HAGYNÁK!
  Tegnap az Index zenés-táncos videójában vidám dallal kívánt boldog karácsonyt a demokráciának az Országházban. A Ház nem maradt sokáig adós a válasszal: Az Index.hu hírportálon 2011. december 20-án megjelent „Boldog Karácsonyt, magyar demokrácia!” című…..
Bloghėzag 2011.12.22 22:05:12
@sztrelnyikov:
Szerény átalakulás után ő lett önmaga mellszobra. :)))
Bloghėzag 2011.12.22 22:06:51
@rajcsányi.gellért (ergé):
Oppsz!
Az iméntit Neked szántam.
Gratis...
Vaddisznók tették tönkre Schmitt Pál virágoskertjét és locsolócsövét hétvégi rezidenciáján. A garázdálkodó állatokat „összehangolt operatív intézkedéssel” vadasparkba szállították.Betörtek a álamfő (sic!) Béla király úti rezidenciába. Hogy kik? A röfögő…..
Varánusz Himnusz bazmeg 2.0 2011.12.19 05:04:00
Egyszer volt, hol nem volt, volt nekünk ez a nemzeti jelképünk a Himnusz. Szavaltuk, énekeltük egészen a legutóbbi időkig, aztán most a napokban sajátos jelképként kezdjük használni. Dopeman Himnusz 1.0 bazmegjét az aktuális hatalom a rendszert érő furkósbot támadás…..
Bloghėzag 2011.12.20 12:33:58
@Rodeo36:
Kár, hogy beleőrültél gondosan fölhalmozott paranoiáidba, pedig akár beszélgethettünk is volna.

(Ennek tudom be pl., hogy aki egy kicsit is eltér tőled, az jaffás.)

Pillanatnyilag nem látom kettőnk közt a nézetkülönbséget, de megoldásképpen legalább egy jót "galíciai"ztál.
  A Cseh Köztársaság ma elhunyt egykori elnökének beszéde a Stanford Egyetemen   Nemrég érdekes könyvet olvastam egy cseh-amerikai pszichiáter tollából. A szerző nagy részletességgel és megjelenítő erővel ismerteti a módszereket, melyekkel az évek soránolyan…..
Valószínűleg kár hosszan ragozni, akik ezt olvassák, valószínűleg úgyis hallottak a magán-nyugdíjpénztári államosításra érkezett panaszok alkotmánybírói félresöpréséről, sőt, már az is tudható, hogy kormányunk nem áll meg itt, szépen folytatja tovább, és a jövőben…..
Bloghėzag 2011.12.18 17:31:09
@ökörpöröly:
Iránt kifelejtetted.
amúgy rendben.
  Csak kapkodjuk a fejünket. Szédítő tempóban érkeznek a súlyos hírek, politikabuzi legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi hogyan változik. A január elsejétől hatályos, festményre kívánkozó alaptörvényt még két héttel a hatályba lépése előtt is össze-vissza…..
Bloghėzag 2011.12.17 14:26:26
@tölgy:

És így esett, hogy egy fenékkel két lovat is.

Hogy is vót ez?
A magyar két fejjel is képes gondolkodni?
(O.V.London.)
Bloghėzag 2011.12.17 14:28:05
@Vilidzs Pipöl:

Ha utána néznél esetleg, hogy micsoda hosszú titkosszolgálati előkészületek vezényelték le az egészet...
Egy hét Mitsuko Uchidával címmel írtam élménybeszámolót májusban a japán zongoristanő budapesti fellépéséről. Úgy látszik, kapcsolatunk bizonyos szempontból állandó, ugyanis napok óta újra Uchidával kelek és fekszem.Minden úgy kezdődött, hogy a héten egyik este Mozart…..
Ami a magyar közmédiumokban megy, elfogadhatatlan. A legfelsőbb bíróság volt elnökének kitakarásának ügye csak a jéghegy csúcsa. A közmédiumok jelenleg az etikátlanság, a szakmaiatlanság, és a pártpolitikai nyomulás fellegvárai, és az elmúlt napokban kiszivárgott…..
Nos, már épp kezdtem volna magamhoz térni az előző rész okozta sokkból, erre az első egy perc azzal telik, hogy felelevenítik nekem az egészet, csak most folytatjuk ott, hogy Beckett felrobbant a lakás pedig lángokban. Castle az ajtót betörve ront be a lakásba, ahol kisvártatva…..
Bloghėzag 2011.12.08 15:36:32
Handó Tünde, Szájer József felesége követheti Baka Andrást a főbírói poszton. Ezek szerint kormányunk úgy döntött, francba a látszatok kergetésével, van nekünk éppen elég más dolgunk, ilyesmire nem érünk rá matolcsysta tervek írogatása és az IMF-hez szóló kódis…..
Bloghėzag 2011.12.08 11:20:28
Bloghėzag 2011.12.08 11:21:02
A legtöbb hozzáértő az IMF-tárgyalások felemlegetésével beharangozta a háború végét. A gazdasági szabadságharc Világosát, hogy stílszerű maradjak maga a Nagy Vezénylő Tábornok Személyes Szent Jobbja jelentette be. Minden piaci szereplő feszülten figyelte a változásokat.…..
 Nem oké ez a londoni olimpia. És most – láss csodát – nem az iráni hisztizést érzem át hirtelen, hogy a logó elemeiből akár a „Zion” szócskát is kirakhatnánk, mert ennyi erővel olyan sok változatban találhatjuk meg Allahot Budapest utcatérképének…..