Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gizmo59

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
Gizmo59 2012.02.25 13:44:40
@elbalint: Egyetértek!
Szerintem ott követtek el hibát amikor az első állást mutatták, képet is mutattak!
Nem kellett volna! Az Attila hívők azt hitték volna, hogy a több az Attiláé!
Igy, bíztos nyerő lett volna Fecó!
A Való világ utolsó hetében az RTL megpróbálja a meglehetősen közepes nézettséget kicsit felturbózni, és bezavart tíz egykori villalakót, hadd kavarják fel az állóvizet jeligével, ami kertévés nyelven nagyjából azt jelenti, hogy legyen még több üvöltözés, sírás,…..
Gizmo59 2012.02.24 09:05:13
@ravaluf: Azért örülök, hogy nekem lett igazam és Fecó Attilát hívta ki!
Mostmár csak azért drukkolok, hogy Ő menjen vissza! De, ha mégsem- akkor is emelt fővel távozhat, mert senki nem merte Attilát kíhívni csak Ő ! Ez tökös lépés volt!
Hajrá Fecó!!!
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Gizmo59 2012.02.18 19:44:37
@virkir: Helyes!!!
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
Gizmo59 2012.01.23 16:13:38
@Droli: Ez igy igaz ahogy leírtad! Én nem tartozom egy párthoz sem, de az én megitélésem szerint több százezren voltak és a kormány MELLETT tüntettek! Ill. az Eu.elnyomás ellen!
Stephen Hawking mondotta egyszer: "Nem érdekel különösebben, milyen jelzőket aggatnak rám az újságírók, ez csak a médiafelhajtás része. Nekik egy Einstein-szerű figurára van szükségük; de hogy olyanok hasonlítanak Einsteinhez, akik egy szót sem értenek sem az ő, sem az én…..
Gizmo59 2012.01.14 21:05:08
@FILTOL: Egyetértek!
hogyvolt VV5 - 1X113 2012.01.07 18:35:00
Hihetetlen, de a lakók eljutottak oda, hogy mindenki a teljes szöveg birtokában van. Én az ép elmémnek biztosan nem leszek, ha nem lesz nagyon gyorsan vasárnap. Szegény embert még az ág is húzza alapon nem elég az embert próbáló dallam és szöveg, most még koreográfusok is…..
Hétvégén a fura kategóriában indított, de leginkább csak egy iszonyú introvertált, több gátlással küszködő nőnek tűnő VV Annamari esett ki a Való világ 5-ből, az a nő, akivel a bulvársajtó a villaléte alatt nem is nagyon foglalkozott, mert nem csinált pornóvideót, nem…..