Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blecki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar ale Ma szerencsés napja volt a KK-nak, ugyanis premier előtt kóstolhatta a Békésszentandrási Sörfőzde új sörét, ami hétvégén, az 5. Főzdefeszten fog bemutatkozni, a programfüzetben pedig még mint "Csattanós Meglepetés Sör" szerepel. Nos, a meglepetés ma…..
Ogre az egyetlen ember, akit néha megkértem, hogy írjon az FK-ra, mert bírom, ahogy ír, persze sosem írt nekem. De neki nem kellett cikkeket írni, hogy érvényesítse az ízlését sörfronton, elég volt egy komment is. Egy június végi FK-cikk arról szólt, hogyan készítsünk…..
Május 13-14, a Főzdefesztre 3 féle sört is hoznak a Békésszentandrásiak. A Black Rose-t, a Szent András Könnyét, a Meggyes sört és bónuszba a Fekete Korsót a Krúdy Gyula utcai Darshanban lehet majd kóstolgatni. Aki komolyan gondolja, foglaljon asztalt! Alant a Folyékony Kenyér…..
blecki 2011.12.12 16:29:23
A címke illik az eddigiekhez, szinte az az érzése az embernek, hogy élőben végigkövetheti egy bizonyos grafikus esztétikai fejlődését, aki valhonnan a nyolcvana évek mélyéről indult pár éve, és ma már a korai kilencvenes évek eklektizmusánál tart. De nem akarjuk nagyon fikázni…..