Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zagadka2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis Blog! Régóta olvaslak Titeket, a hozzászólókat is, így szeretném, ha elolvasnátok az én történetemet.Fiatal lány vagyok, albérletben lakom a fővárosban. Természetesen a halottak napi négy napos szünetben kezdett el fájni a fülem. Nem tudom kinek volt ilyenben…..
zagadka2 2011.11.22 15:35:20
@cenzorilla: Na ez mindennek a teteje! Rikitiki minden volt csak nem udvarias.
Az én válaszom volt visszafogott és udvarias. Ami eltünt.
Mit kéne finomkodni?! Ami itt folyik, az bájolgás, hizelgés. Mi lenne, ha beszélnénk is valamiről?
Kár volt visszajönni, tapsoncokra van szükség.
zagadka2 2011.11.22 14:52:34
Kedves @rikitiki!
Először is szia, meg üdv újra.
Nem bánom folytassuk.
Nem akarok mindenre tételesen vállalkozni, de afrikára azért egy szó. Én már nem emlékszem a pontos akkori szövegemre, de biztos, hogy nem azt akartam írni, amit érzésem szerint Te kiolvasol belőle.
Szóval szerinted én álmodozó vagyok? Nem.
Miről volt itt szó? Van (volt) egy fórum, ahol ingyen (kiemelés Tőled is) értékes tanácsokat lehetett kapni. Jött egy udvarias kérdés. Én mindenkitől elvitatom a jogot, hogy olyan választ adjon, amilyet adott. Röviden ennyi. Minden egyéb érdektelen.
Ha rosszindalatú lennék, akkor az is eszembe jutna, hogy a blog célja az elmondottakon kívül lehet némi marketing, villogás, jókat lehet rugni kiszolgáltatott, tehetetlen emberekbe. Szemlátomást el is lehet vele érni RTL szintű népszerűséget.
De hogy ő mit csinált az a kisebb probléma. Szerintem A(!) probléma az, hogy itt a blogon Ti orvosok és még egy páran egy emberként mellé álltatok, jöttek a jelszavak, némelyek azt se tudták, hogyan lihegjenek. (Az adjunktust még mondatközben is nagybetűvel írta, stb)
Mit szólnál, ha mondjuk a BKV válaszolna Neked hasonló stilusban. Vagy az orvos az más? Csak szeretnéd!!
Nem lep meg, hogy visszafordítható érveimet visszadobtad. Erre azt tudom mondani, hogy próbálom megérteni a helyzeteteket. Bár érveitek gyengék, közhelyesek. Ami nem illik a sémába azt nem is vesszük észre. Amikor a tapasztalataimat néha leírtam, szinte soha nem jött válasz.
És sokan itt sokan mások is megpróbálják (a megértést). Te nem igazán. Mostantól szigorúbb leszek.
Mi annak idején sokat beszélgettünk, de lassú volt, abbamaradt. A felelősségtől indultunk, de az idő nagy részét elvitte a bevezetés. Abból próbálsz megitélni, az eredmény totál tévedés, de azért mulattat.
Nézd nekem is van véleményem Rólad, el is mondanám, de kevés az információ, a végén még blamálom magam.
zagadka2 2011.11.22 15:01:04
@cenzorilla: Nem értünk egyet, de elfogadom a kényszert.
Akkor mi legyen, időjárás?