Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
tibci 2006.09.25 19:45:17
Johnny B.
1. Barátaidról nem beszéltem.
2. az a szép, hogy a 3. "szóváltás" után te is leírtad azt, amit én hétfőn azelőtt mondtam, mielőtt eljöttem volna kb este 9kor: A téren (naponta happeningezők) többsége viszont lejárt szavatosságú vagy másodlagos frissességű politikus, illyetve olyan erők képviselője, amelyek--mivel, hála a magyar népnek a szélőségeket rendre elutastító bölcssségének--nem tudott bekerülni a hatalomba, sőt a parlamentbe sem, így most forradalmat álmodva-parodizálva próbálja magát becsempészni oda. Ezzel tökéletesen egyetértek. Az idő előrehaladtával lesznek egyre nevetségesebbek.
3. A pártomról beszélsz, de én nem róluk. Én a saját véleményemet mondom el. Nem az érdekel, hogy te vagy akárki más a preferált pártjának a szlogenjeit hangoztassa. Hanem mondja el a saját véleményét! Az mégiscsak fontosabb, nem?
4. Engem pont ez érdekel: még ha Orbán százszor meg is vonja a legitimitást e hazug, ámde törvényes moniszerelnöktől, aki bizony addig miniszterelnök, amig a parlamenti többség le nem váltja. Nem mondtam hogy illegitim az előző hozzászólásokban. De azt igen, hogy a parlamenti többségnek van lehetősége leváltani. Én az ELTE ÁJK-n tanultam, mint Orbán= megdöbbentő, ha arról beszél Okt. 1. népszavazás, vagy illegitim a kormány.

Kezdünk 1ről a 2re jutni: te is elmodasz olyat, amivel én egyetértek.

hátha lesz 3., 4. 15. 116. lépés is.
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..