Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koko2011

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyedül voltam Kuala Lumpurban, Malajzia fővárosában, és a napjaim nem voltak túlbonyolítva itt még, hát igyekeztem elfoglalni magam. Napközben, ami számomra olyan délután egykor kezdődött, meglátogattam különböző helyeket. A Petronas tornyokat, a kínai negyedet, a mini…..
Mondja, maga tudta, hogy egy négy mérföld hosszú csőrendszer van a hasában? Újabb érdekes adatok következnek. A nyelvek közül a hawaii használja a legkevesebb betűt, mindössze 12 betűből áll az abc-jük. Szerencsére ők legalább román betűket használnak. A világon több mint…..
koko2011 2011.11.22 10:28:09
Szia Charli és sziasztok mindenki!!!
szóval én is bele vágtam thaiba!! voltam kinn 6 éve 1 hetet és megtetszett gondoltam megyek én oda!! szeptember 16 án érkeztem immár 2 hónapja csak pecséttel vizum nélkül 30 nap tartózkodás!!!
phuketen voltam hozzá teszem,
nos itt a legolcsóbb szállás egy hónapra 6000 bath ami 42 ezer ft!!! de ezért kapsz egy szobát ami putri és ha nem használsz müszaki cikket nincs rezsi de ha használsz akkor a villanyszámlát felszámolják!! ja ebben klima nincs!!! munka??? hivatalosan farang fizikai munkát nem végezhet thaiföldön tehát itt már megdöglött a dolog!!! vállalkozás?? igen a legkisebb cég az 70 ezer bathba kerül ebben 4 fö lehet benne te esetleg a párod de csak mint "irányitó" vagyis a maradék 2 személy az csakis thai alkalmazott lehet!!! magyarul hiába vagy te autószerelő mester vagy gyógytornász több mint 15 éves tapasztalattal ha nem végezheted a munkát!ezen kell elgondolkozni!! ja és az egész a rendörség mint helyi maffia kezében van!!! tehát ha bukik a dolog akkor szevasz!!! van rá mód hogy dolgozz ha a munkáltatód lásd épitőipar bevállal és fizet a randörnak havi 500-1000 bathot utánnad!!! fizetés?? napi 300 bathot igértek napi 10 óra munkával!!! igaz kaját adnak egy egy marék rizst 2 deka hússal fizikai munkára!!! számoljunk: dolgozol 30 napot 300 bath / nap az 9000 bath ebből minimum 6000 a szállás akkor marad 3000 bathod ami 27000.-ft esetleg ha megkivánsz egy kis gyümölcsöt vagy sört vagy gyebet még ennyid sem marad!!! kérdezem én ha esetleg kevés lóvéval mégy ki akkor hogy a pi...ba tudsz onnan valaha is haza jönni??? SOHA!!!!más!!! visa run ugye mert vizum nélkül 30 nao után nem maradhatsz ezt legolcsóbban 4800 bathért lehet megoldani ami 3 hónapig érvényes!!! csak a számolás végett.igaz a kaja olcsó és nagyon finom és bármelyik utcai árusnál nyugodtan ehetsz de ez nem megoldás!!! gyerekek tényleg csak nyaralni thaiföld!!! egy ismerősöm áfacsalásból ide lépett le kb 180 millióval!!! oda a pénz és csövezik mert haza nem tud menni!!! ja ha nincs vizumod akkor minden egyes nap után 500 bath a büntetés!!! igaz 20 ezer a plafon !!! ha jól tudsz spórolni akkor kb 15 év mulva lehet elindulhatnál haza !!! jajj az utlevél meg közben lejárt na akkor valahogy bamkokba feljutni ideiglenesért??!!! szóval meggondolandó!!!én a 30 nap után eljöttem mégegyszer olyan messzire és az ausztráliai szigetvilágban próbálkozom!!!
remélem segitettem én is és nem irtam sok valótlan dolgot??!! üdv charli és üdv mindenki