Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MA.00

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy személyes vallomással kezdem. Évek óta nem adományozok, nem adok senkinek semmit (na, jó, ez így nem teljesen igaz, mert az ismeretségi körömben, ha látom, hogy valaki bajban van, ha kell az utolsó gatyám is neki adom. De az más). Miért nem? A rossz tapasztalataim miatt. Volt egy…..
MA.00 2011.12.01 10:28:36
Jövő hétfőn (november 28-án) veszi kezdetét a negyedik Koreai Filmhét az Uránia moziban. Az idei, öt nagyjátékfilmet tartalmazó program különösen erős lesz, arról nem is beszélve, hogy a hétfői zártkörű előadást leszámítva valamennyi vetítésre ingyenes  a belépés.  A…..
MA.00 2011.11.23 10:23:22
MA.00 2011.11.24 09:53:21
A függetlenek közül a Mother Is a Whore és a Breathless nálam feltétlen benn lenne a válogatásban (vagy még a Bleak Night), kosztümös-történelmiből a Showdown, nagy költségvetésűből a The Unjust mindenképp - mondanám, hogy a Chaser se maradna ki, de szerintem azt már mindenki látta....:-))) Szóval a Chaser rendezőjének a legújabb munkáját a Yellow Sea-t is bemutatnám. Ha tipikus koreai humor, akkor A Bloody Aria, Save The Green Planet! vagy Aachi and Shipak (bár ezek sem a legújabb termések). Ha "művészfilm", akkor Im Kvon Tek-től vagy a Seopyeonje vagy a Chunhyang - ez utóbbi mellé már akkor be lehetne poénként rakni a tavalyi "feldolgozást" a The Servant cimű darabot. Vagy megpróbálkoznék az omnibusz-filmjeikkel, szerintem az If You Were Me sorozat tetszést aratna, már csak a rendezők neve miatt is. Ha meg már rövidfilmek, akkor Pong-tól az Influenza mindenképp ott lenne. Hong mestert se hagynám ki, Woman Is The Future Of Man vagy Hahaha menne tőle. Ha észak-dél konfliktus a téma, akkor vagy a Welcome To Dongmakgol vagy a mostani The Frontline. Előtte meg bemutatnám a Kimjongilia-t, habár nem koreai alkotás. Ha meg sportfilm, akkor a Crying Fist lehetne még népszerű. Martial Art: az Arahan-t mindenki szereti, de lehetne a City of Violence is. A fentieket "leteszteltem" már korábban az ismerőseimen, azért is jutottak ők eszembe, mint amiket egy átlag magyar mozinéző is értékelhet. De az is elég lenne, ha lemenne egy Pak Csan Uk vagy Pong Csun Ho retrospektiv...;-))