Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8galiba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mivagyunkazarabok Egyiptomi fattah 2011.12.15 20:23:00
Ha levegő éri, a lapos arab kenyér gyorsan kiszárad, de ez nem ok arra, hogy megyszabaduljunk tőle. Fattah az arab neve azoknak az ételeknek, amelyek szikkadt kenyér felhasználásával, tájegységenkén változó receptek szerint készülnek. Egyiptomban is több változatát főzik, főleg…..
1. Vécépapír: A nyilvános mosdókban egyre több helyen megtalálható, de egy átlagos egyiptomi család otthonában még mindig feleslegesen számítunk papírra a vécében. Lehet kapni sokféle árfekvésben, de viszonylag drágán, az általában vaskos gurigára lazán feltekert pár…..
8galiba 2011.12.17 08:55:37
@Taaliba: Igen,úgy tűnt éppen attól akarja megvédeni Egyiptomot,aki nem is akarja bántani.Valamiért nem érzi,hogy az ember csak akkor hiteles,ha jóról és rosszról egyaránt hajlandó beszélni,Szerintem Egyiptom épp olyan,mint Magyarország.SOK A SZÉPSÉG?SOK A SZEGÉNYSÉG ÉS NAGYON LEHET ÍGY IS SZERETNI.Akár mindkettőt is.
mivagyunkazarabok Csipszendvics. 2011.12.12 22:48:00
Több, mint 10 éve áltatom magam azzal, hogy ha lenne rá lehetőségem, remek konyhatündér volnék. Illetve áltattam. Mert ugye ha valóban szenvedélyem lenne a konyha, akkor a főzés-sütés javára lopnám el az időt más tevékenységektől, és nem fordítva; én meg-Egek!- mennyi…..
Szerda az úszónapom, úgyhogy reggel 10 körül összeszedelőzködtünk, és elindultunk a sportklubba: a férjem anyukája, a lányom meg én. Ez a szerda azonban más miatt is különleges, ugyanis Gízában ma van a többfordulós választások első fordulójának első napja.Az utca…..
A férjem öccse szerint úgy mutattam be Egyiptomot a rádióban, mintha Afganisztán volna. Pedig nem, dehogy, Isten ments! Én nagyon szeretek itt élni, többek közt azért, mert:1. Az emberek kedvesek, vendégszeretőek és szeretik a viccet. Persze nem a disznó vicceket; azokkal csak akkor…..