Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mernokkarrier

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az új épületegyüttes ad majd helyet a gépjármű-felszerelések és az elektromos kéziszerszám üzletágaknak, az adminisztrációs osztályoknak, valamint a Bosch Rexroth Kft.-nek is. Megkezdődött a Bosch csoport új, budapesti központjának építése, amelynek első üteme 6…..
 2011-ben ismét jelentősen növekedett a termelési mennyiség a motor- és járműgyártásban. Az elmúlt évben közel 2 millió motor készült, és majdnem 40 ezer autó hagyta el a gyártósort. Az Audi Hungariánál az elmúlt évben közel 2 millió motor készült, míg 2010-ben…..
 Az Auto-Szoft Automatizálási és Gépgyártó Kft. saját gyártócsarnokot épített 109 milliós - felerészben az Új Széchenyi Terv pályázati forrásából finanszírozott - beruházással a Győri Ipari Parkban.A hat éve alapított vállalkozás eddig legnagyobb megbízója, a…..
 Nagyon eredményes évet tudhatunk magunk mögött, a válság nem éreztette hatását sem tavaly, sem az azt megelőző évben - mondta Czehmeister Mónika, az Audi Hungária Motor kft. sajtószóvivője.  A szóvivő kifejtette, hogy 2011-ben a termelési volumen a motor- és a…..
Mérnök karrier Kaszál a BMW 2012.02.18 13:24:05
 A BMW csoport tavaly több autót adott el, mint bármelyik más évben: a BMW, a Mini és a Rolls-Royce eladásai az előző évihez képest 14,2%-kal 1,67 millióra emelkedtek.  "2011 kiváló éve volt a BMW csoportnak. Messze túlteljesítettük 1,6 milliós éves eladási…..
Mérnök karrier Almás táska 2012.02.18 13:23:05
  Az Apple eddigi sikerein felbuzdulva, ismét nagy fába vágja a fejszét. Az iskola padokban is leteszi a névjegyétSteve Jobs utolsó (ismert) tervének megvalósulását mutatta be a tegnapi nap folyamán: az iBooks 2-t és a megújult iTunes U-t - a vállalat reményei szerint…..
 Összesen 900 millió eurót fektet magyarországi gyártókapacitásainak bővítésébe 2013-ig az Audi Hungária Motor Kft. A győri cég képviselőinek átadták az "Év Befektetője" díjat. Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető…..
 Járműgyártó mérnöki ösztöndíjat alapított az Audi Hungaria Motor Kft, melyet a Széchenyi István Egyetem belsőégésű motorok szakirányos, mesterképzésében résztvevő hallgatói kaphatnak meg. A tavaszi szemesztertől a győri Széchenyi István Egyetem hat,…..
 Az Európai Bizottság 5,2 millió euró területalapú támogatást követel vissza Magyarországtól a 2006-os és 2007-es igénylési évek kifizetéseiből - tájékoztatott a Vidékfejlesztési Minisztérium. Az uniós döntés alapja, hogy nagy volt a jogosulatlan kifizetések…..
2011. szeptember 06. Forrás: Profession.hu   Az autóipar legújabb technológiáinak alkalmazása, csapatszellem és fiatalos lendület jellemzi a ThyssenKrupp Presta cégcsoport budapesti központját, mely elektronikus szervokormányrendszer…..
Magyarországon a profession.hu a leglátogatottabb karrieroldal. Ide mindenképp töltsd fel a CVdet (kivéve, ha a jelenlegi munkáltatód is rendelkezik hozzáféréssel), itt hirdet és keres a legtöbb cég (a munkaadói felületen az önéletrajzok közötti keresés igen jól…..
mernokkarrier 2011.11.23 23:19:20
Érdemes megjegyezni, hogy a Mérnökállások .hu -n kevesebb mérnöki állás található, mint a például a mernokbazis.hu/allaskereso - n. Ezen a weboldalon mondjuk a mérnök munka keresése csak egy funkció néhány más mellett, de aki érdeklődik a mérnöki, technikai tudományos hírek után amit az oldal kínál, azokat jobban szeretik a HR-esek, mivel motiváltabbak és tájékozottabbak.

Azt is érdemes megfigyelni, hogy a mérnökállások.hu -t inkább nők olvassák. Több a nő a mérnök között??

ŐŐŐ, hogy is van ez? Aki nem hiszi járjon utána: www.alexa.com/siteinfo/mernokallasok.hu# .