Regisztráció Blogot indítok
Adatok
74magdi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
74magdi 2011.11.22 18:40:17
@Unomamanimat: Köszönöm, hogy ezt írod, mert én tényleg azt gondolom, amit itt leírtam, ugyanis anyósom is ennyi százalékon van, de sajnos nem tud elhelyezkedni sehova sem, mert nem ezek az emberek veszik el a munkát, hanem a sok rokkantnyugdíjas, aki tényleg sokkal többet kap, mint ők.
74magdi 2011.11.23 16:37:21
@CatMother: Nekem nem a rokkant nyugdíjasokkal van konkrétan problémám, csak annyi gondom van velük, hogy sokkal több pénzt kapnak, mint a szociális járadékosok, és mégis dolgoznak mellette, és ezek a kis pénzű emberek meg nem tudnak elhelyezkedni. Különben már az anyósom élt már jóval kevesebből is, pedig világ életében dolgozott, de megszűnt a munkahelye, azóta lebetegedett, de nem tud elhelyezkedni sajnos.
74magdi 2011.11.25 17:15:59
@macamuca: Nem hiszem, hogy annyira szerzett jog lenne a rokkant nyugdíj, nem kellene sok embernek megfizetnie az orvost, és nem lenne rokkantnyugdíjas. A betegséget nem szerezte ő sem kiváltságból, hanem munkahelyi balesetből kezdőtött az egész, aztán jött hozzá a többi betegség. Azt a napot is bánja az ember, hogy egy napot is dolgozott, mert majd 40 év munkaviszony után nem vagyok rokkantnyugdíjas, csak szociális járadékos, mert nekem nem volt pénzem, hogy lefizessem az orvost. De sehova sem vesznek fel, mert nagyon rövid a fél kezem a másikhoz viszonyítva, és rengeteg betegségem is van amellett, úgyhogy nem kell megmagyarázni, hogy ki hogy szerezte a rokkant nyugdíját.