Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Laszlo_83

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...
M.Laszlo_83 2012.01.16 08:56:52
Nem tudom, ki ismeri a 62es utat Dunaújváros és Székesfehérvár között (iparváros -> megyeszékhely...nem Karakoszörcsög-puszta és izéke falu közti út, amin napi 2 autó elgurul) Az az út egy időben totálkáros volt, most javítgatják, falu elkerülő is épülGET, de a minősége kriminális. 2 év, és már vályús! Aztán nem beszélve az emberi hülyeség tényezőről. És ez lenne az ok, ami miatt kommentálom a történetet. "Ilyen is csak nálunk lehet"... sok sok sok év után sikerül felújítani egy 2-3km-es szakaszt (Seregélyes szőlőhegy) tették ezt kb 2 éve. Ehhez szükséges volt jópár hét, autósok sokat mérgelődtek miatta, de a cél nemes, kellemes, új aszfaltot kapunk cserébe. Meg is született, tényleg jó lett az út. Idén mi történt? A vezetés úgy döntött felújítják a szennyvízcsatorna rendszert! A 62es út legújabb, legjobb 3 km-ét úgy ahogy volt, feltörték a légkalapácsok, megcsinálták a csatornát, és jelen pillanatban a helyreállításnak szánt hepe-hupás tankcsapdán kényszerülünk gurulni. Szerencsénkre csak a egyik sáv szörnyű (végig fel van törve, és az a csík 5-10centis szintkülönbségekkel, kátyúkkal van tűzdelve), a másik járható maradt, így ha nincs szenbeforgalom szinte mindenki -tök szabálytalanul de -a bal oldali forgalmi sávban közlekedik. 1.5 évig használhattuk azt a felújított szakaszt, jelen pillanatban 30as tempó mellett is majd szét esik a autó.
Nemtudom számíthatunk-e javításra (az egészet kompletten újra kellene aszfaltozni-megint-) vagy ez már csak így marad....nemhogy nem fizetném ki a kivitelező céget, hanem az autókban okozott károk kártérítésére köteleném és egy komplett ÚJ aszfaltcsíkot csináltatnék..nem toldozást foltozást.

Hülyeség határtalan...