Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lee wei

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan mai napig aktív rallyautó a magyar mezőnyben ami csak kicsit is B-csoport like, akkor az a Lada, sok ralis videót láttam már de ez valami elképesztő. Az autóbuzi a maga egyszerű valójában fel sem fogja, hogy micsoda küzdelmet vív a pilóta azért, hogy az autó…..
lee wei 2007.11.01 00:23:35
A Nokia megmutatta a népnek az N810 táblagépet, amit a Reuters valamiért az iPod Touch-hoz hasonlítgat. Az N810 a hardcore internetfüggőknek készült, hiszen Mozilla gyártmányú böngészője támogatja az AJAX-ot és a Flash 9-et, a videolejátszást is beleértve, emellett fut rajta a…..
Gyurcsány Ferenc és kísérete a Fiatal Baloldal egyik gyűlésére igyekezett a Budapest Sportarénába, amikor  a kocsiból kilépve Gyurcsányt váratlanul letámadta egy lófasz. A hatalmas nemiszervet senki sem látta közeledni, így teljesen váratlanul csapott le a…..
ó, olyan sokfélét hoty össze sem tudom szedni. sárga testvéreimmel évek óta szorgalmasan gyüjtjük módszereket okoskodásra, pénzcsinálásra. kedvencem márkahamisítás. igazán jól hozza pénz. csak pince kell hozzá és szitázó meg vám nélkül behozni ruhákat. garantáltan 500…..