Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árok Norbert László

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Safarov-ügy biztos, hogy fogalommá válik a magyar diplomáciatörténetben. Viszont biztos az is, hogy egy ilyen kiadatási ügy több, mint kényes kérdés. Érdemes ezért röviden betekintenünk az azeri és az örmény belpolitikába, hogy mit is jelent a Nagorno-Karabakh faktor. rian.ru…..
BESZÁMOLÓ A március 4-iki elnökválasztáson, ahogy az bizton kijelenthető volt, Vlagyimir Putyin győzelmet aratott. Azonban kemény kihívásoknak kell megfelelnie az elkövetkezendő években. Politikai stabilitást kell teremtenie, úrrá kell lennie a gazdasági problémákon és meg kell…..
Választási plakát: "Tisztességes megélhetést minden orosz városban és faluban"SZEMLEAz egyébként meglehetősen eseménytelenül indult oroszországi elnökválasztás finise kapcsán rá kell mutatnunk egy tényre. Bármennyire is igyekeznek egyesek szorosnak mutatni az…..
Kormánypárti tüntetésen.rian.ruSZEMLEMár a decemberben, a Duma választásokat követően lezajló tömegmegmozdulások újdonságnak számítottak Oroszországban. A február 4-i ellenzéki tüntetés viszont a decemberi eseményekre meglepően lassan reagáló kormányoldal részéről…..
Janukovics választási gyűlésenguardian.co.ukSZEMLEEmelik a bejutási küszöböt, tiltanák a választási blokkokat és az arányosnak mondható választási rendszert a többségi elem erősítése révén vegyes rendszerré alakítanák át. A változások Janukovics elnöknek és a…..