Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neutronlovag

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan embereket keresek akiket érdekelne és szívesen részt vennének egy ki sufni fordításban témakör: flexibilitás (Pavel Tsatsouline - Relax into Streach). Ha felkeltette érdeklődésed ne habozz írj a neutronlovag@indamail.hu e-mail címre...
Kb december óta lóg a talonban ez a cikk ideje közzé tenni annak apropóján, hogy nemrég elértem az első fekete öves szintet. Azt nem ígérem, hogy ezentúl rendszeresen és precízen vezettem az edzésnaplót, de majd megpróbálok valamit kitalálni :) Mióta ebbe a blogba írok azóta…..
Ma kaptok néhány elrettentő videót, vigyázatok magatokra sosem tudhatjátok ki dolgozik mellettetek. A felemás kezű Néha túl nehéz A gravitáció gonosz Maszturbálj kettlebellel..
Neutronlovag 2012.03.01 18:41:16
@aerial: Köszönöm, hogy szóltál. Egy faceplm kijár nekem. Majd megpróbálom javítani a linkeket. :)
Edzésnapló 10 000 Swing Challange 2012.01.05 16:00:00
Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek és keményen edz újra. Értesültem arról, hogy januárban megrendezésre kerül kettlebelles körökben a 10 000 swing challange. Melynek lényege 10 000 swing a hónapon belül bármilyen elosztásban, bármelyik formájában (kétkezes,…..
Edzésnapló Ünnepi menetrend 2011.12.20 12:40:00
A héten itt a karácsony úgy gondolom tartok egy kis pihenőt 22.-25- ig leállok az edzés programommal, a jujutsuból is legfeljebb néhány forma gyakorlatot nézek át, de ezt is próbálom minimálisra szorítani, hogy a valódi feltöltődésé és a rendszerszintű regenerációé legyen a…..
Edzésnapló ..
Edzésnapló ..
Edzésnapló ..
Edzésnapló 2012 - Tervek 2011.12.07 18:29:00
Állítólag év végén vége az évnek, de én ebben nem hiszek így az évet kemény edzések és célok megvalósításának is szentelem. Ebben a posztban összegzem, hogy mit is akarok elérni az edzéseim folyamán, így jövő ilyenkor számon kérhettem maga, hogy meddig jutottam. -…..
Edzésnapló Az edzésnplómat a Google Docs segítségével fogom vezetni heti lebontásban láthatjátok. ..
A saját testsúllyal való edzésnek megvan az a szépsége, hogy testünk mindig rendelkezésre áll, akkor is, ha kedvenc súlyzóink távol kerülnek tőlünk. A saját súllyal végzett edzések gyakorlatilag végtelen számú gyakorlat végezhető. Én a testépítő körökben sokat bírált…..
Pavel Tsatsouline - Relax into Stretch Első könyvajánlóm Pavel egyik flexibilitásról szóló könyvét tartalmazza. Kötelező darab minden testépítőnek, erőedzőnek, tornásznak, küzdősportolónak és harcművésznek. Sajnos csak angolul érhető el, mint a szakirodalom igen…..
Erőfejlesztésben a nagy szerelmem a golyókkal edzés. Ami megfogott benne egyszerűsége, néha brutalitása alacsony hely és eszköz igénye amivel mégis megfelelően edzeni lehet az egész testet. Történetileg az Orosz mezőgazdaságban használták ellensúlyként gabonaméréshez, mígnem…..
Edzésnapló Bemutatkozás 2011.11.21 16:06:00
Sziasztok Körülbelül 2,5 fél éve foglalkozom harcművészetekkel és fél éve ismerkedtem meg a kettlebellel, a meztelen harcossal és a fegyencedzéssel. Ez a három dolog jelenti gerincét az erőedzésemnek ezen kívül aktívan kutattom a hajlékonyság fejlesztését egyenlőre a…..