Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uncletiti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Az RTL Klub szerint ő volt Kossuth Lajos. Jó, szakáll, meg bajusz, a fejforma is hasonló, távolról, kacsintva, bebaszva talán el lehet cseszni, de műsorban legalább húsz másodpercig beszélnek Kossuth Lajosról, miközben lelkesen mutogatják ezt a Széchenyi-képet. Itt a…..
uncletiti 2012.02.02 18:45:02
@krausz2:Igy van!! Teljesen igazad van..üdv.
Feltűnt már nektek mennyiféle felhő röpköd a fejünk felett? (Tipp: Smiló Dávid - ÉSZAK)..
uncletiti 2011.12.23 08:15:34
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
„Nyolcvanhárom éves autó a hétköznapokra. Nem kell más, mint hosszú, erős karok, rövid lábak és egy csipetnyi kalandvágy… meg talán egy vastag kabát.” Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
Belsőség Filmen a múlt! 2011.12.18 08:10:00
Tizenegy év. Ennyi idő alatt kisfiúból srác lesz, nagyra nő a cseresznyefa a kertben vagy megöregszik kutyánk. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy a világ talán legnagyobb, amatőr filmgyűjteményét tartalmazó - mindamellett folyamatosan bővülő - archívum mindenki által elérhetővé…..
Vannak ám itten aspektusok még. A múltkor medwe megint nem a húslevesről írt – az marha rég volt, de én várom, hogy visszatérjen a műfajba – hanem sokkal rosszabb szájízt okozó dolgokról, az MLM rendszerről. Amit lehetne jól is csinálni, hogy egy mellékszállal…..
uncletiti 2011.12.15 11:03:56