Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsiszőlő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy működik a befolyásolás a gyakorlatban? Vegyük például a tizedfizetést és az adományokat. A gyülekezet büszkén hirdeti, hogy a fizetés tizedének odaadása és az ezen felül történő adakozás teljesen önkéntes, és bibliai gyakorlat, ami nem kötelező. Erre azonban nincs is…..
Mai téma a felelősségről szól, volt már pedzegetve egykét helyen, de vesézzük ki jobban. Kezdjük ott, hogy felelősek vagyunk önmagunk iránt, ez azt jelenti hogy teljes felelősséggel tartozunk magunkért, hogy minden ami történik velünk, most és a jövöben azért mi vagyunk a…..
  Miért szeretünk olyanokat, akik nem viszonozzák az érzéseinket? Az ilyen szerelmek sokszor megalázóak, örökké kielégítetlenek, mégis nagyon sokan vonzódnak olyan emberekhez, akik valamiért elérhetetlenek, vagy hidegek hozzánk. Hiába tudjuk ilyenkor, hogy az eszünkre kéne…..
Kicsiszőlő 2011.11.20 00:29:51
Kedves Péter!
Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a bejegyzésre.Minden szavával gyakorlatilag azonosulni tudok.
Magamról annyit hogy 33 éves három gyermekes édesanya vagyok.32 évig bezárva éltem egy beteg személyiségben.Borderline szindrómával diagnosztizáltak 17 évesen.Gyakoriak voltak az öngyilkossági kísérleteim is sajnos.Évekig tartó pszichiátriai kezelések sem hoztak eredményt.Két éve elhunyt a férjem aki legnagyobb támaszom és "megmentőm" volt.Onnan egyenes út vezetett egy mélypontig aminek következtében sajnos szembesülnöm kellett azzal hogy bizony függő vagyok.
Fiatal korom óta rendszeresen alkoholon és gyógyszereken éltem.Semmit sem tudtam normálisan használni.Olyan távol éltem a reális valóságtól minden téren mintha egy másik univerzumba lettem volna. Volt választásom és elfogadtam a segítő kezet.
A terápián ahová kerültem ezeket a dolgokat is tanították amiket ön leírt.Tapasztalom most már a reális valóságban hogy ezek tényleg így működnek.Sikerült elengednem a férjemet lelkiekben.
Sajnos még nem voltam elég stabil és párkapcsolatom lett egy drogfüggő fiatalemberrel.Vártam rá hogy megváltozzon és nagyon erőszakosan meg is akartam változtatni. De be kellet látnom,hogy más embert az akarata ellenére nem lehet. Én is ragaszkodtam egy elképzelt jövőhöz sokáig és nem láttam tisztán .Az ő érzelmeit pedig nem irányíthattam.Szakítottam vele mert a végén már csak szenvedtem és majdnem visszaestem.
Nem kerestem párkapcsolatot de jött egy nős férfi akit kettő találkozás után elengedtem.Úgy éreztem többet érdemlek az élettől minthogy egy nős férfi életébe másodhegedűs legyek.És bűntudatom is lett ettől a dologtól.Nagyon vonzó és értelmes férfi volt de nem kaptam meg tőle azt amire igazán vágytam.
Ezután a "kapcsolat" után tudatosult bennem, hogy igazi párkapcsolatra van szükségem.Ahol ugyan olyan szerepet kell hogy kapjak az illető életébe mint amilyen szerepet én szánok neki.
Azután egy véletlen találkozás alkalmával megismerkedtem egy egyedülálló fiatalemberrel aki egy hat éves kapcsolatból lépett ki.Rengeteg érzelmet kaptam tőle kedvességet szeretetet és ezért nagyon hálás vagyok neki.De még nem állt készen egy újabb párkapcsolatra és ezt tisztán láttam nem zárta le a múltbeli kapcsolatát nem engedte még el ezért én engedtem el őt.Nem várok rá nem zaklatom és elfogadtam hogy ennek így kellett történnie.
Nem keresem az igazit de várom.Minden múltbeli kapcsolatból tanulok és hálás vagyok ,hogy jöttek mert ezáltal fejlődöm erősödöm,és tisztázódik le az hogy én ki vagyok mit várok el az életben egy partnertől és én mire vagyok képes mit tudok nyújtani.Már látom hogy szerethető vagyok és hatalmas szeretet is van bennem.Lett önbecsülésem önbizalmam énképem jövőképem ami sosem volt /igazából azt sem tudtam régen mik ezek a dolgok/ és boldog vagyok hogy tudok normális tudatos döntéseket hozni.
Köszönöm,hogy mindezt megoszthattam önnel.
Üdvözlettel:Kicsiszőlő