Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koseberga

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paranoid Android A bajnai-projekt 2012.10.15 17:51:33
A racionálisan gondolkodó becsületes választópolgár a magyar politikai életben olyan helyzetben van, mint az a prédaállat a szavannán, akire a széplelkű zoológusok a testsúlyának másfélszeresét kitevő helyzetjelzőt akasztottak, viszont nagyon drukkolnak neki, hogy az a csúnya…..
sorok között A román ösvény 2012.09.05 07:11:00
Románia az elmúlt hetekben a belpolitikai csatározásoktól visszhangzott, de az ország jövőjének tekintetében sokkal fontosabb a közoktatás állapota, amit az érettségizők siralmas eredménye azt hiszem megfelelően érzékeltet. A legtöbb megyében a diákok egyharmadának se…..
Koseberga 2012.10.14 11:17:10
@kuki123: Én arról írtam, hogy az utóbbi évtizedben megduplázódott az öngyilkosságok száma Dél-Koreában, jelenleg második az ország a világranglistán. en.wikipedia.org/wiki/Suicide_in_South_Korea
Ez a tény arra utal, hogy komoly frusztráció terhe nyomja a társadalmat, amit az nem képes feldolgozni.
Ez a borzasztó teher mellett, persze vitathatatlanok az elért gazdasági sikereik.
Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ennek a sikernek árnyoldala is van.
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
Koseberga 2012.10.09 14:44:10
@Murci: Ne törölje el az egykulcsos adót, és ne álljon össze az MSZP-vel. Ha így lesz, én is rá szavazok.
Az MSZP titkos stratégiájában (amit a Fent és Lent Blog publikált) akadnak szimpatikus elemek. Örvendetes például, hogy legalább megpróbálnak úgy tenni, mintha megérkeztek volna a XXI. századba (Orbánék néha dermesztő múltbafordulásához képest mér ez is valami). De az…..
Orbánék múltheti erkölcsi mélyrepülése valamint a tegnapi produkciója (amiről ugye kiderült, hogy ordas nagy hazugság, és aminek annyira kiszámítható volt előre a forintosítható eredménye, hogy felveti bizonyos büntetőjogi kategóriák gyanúját, de persze ez csak a…..
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
Koseberga 2012.09.04 18:28:17
Káromkodós posztnak indult, de aludtam rá egyet. Viszont a téma olyan, hogy pár lófasz nélkül ezt megúszni még alapjáraton sem lehet. A jónevű Főpolgármesteri Hivatal tollat ragadott és levelet írt a Magyar Narancsnak. Idemásolom, tegyünk egy próbát, ha a kedves olvasó el…..
Egy igen jó írás - és örvendetesen egyszerű."A kormány bejelenti a külföldiek kezén levő állampapírokra vonatkozó államcsődöt. "Csak azt nem tudom, hogyan lehet szétválogatni a külföldit a huntól? És a strómantól? Tán elénekeltetik velük a himnuszt,…..
December elérkeztével nincs is jobb vasárnap esti program, mint betakarózni, megnézni egy jó filmet és közben egy finom teát kortyolgatni. Ennek örömére kerestük meg a Bambuszcsipesz blog szerzőjét, hogy meséljen Nekünk a teák világáról, mit érdemes kipróbálni, rendszeresen…..
Lars von Trier MelankóliájárólÚJ!: Az Európai Filmakadémia a legjobb európai filmnek járó díjjal jutalmazta a Melankóliát.Boldog vagy? – mindenki ezt kérdezi Justine-től az esküvője napján. A helyszín egy meseszép kastély, a vőlegény egy gyöngéd férfimodell. Minden…..
A Magyar Órásmesterek Szövetsége egy emberként állt ki Matolcsy György mellett. Szerintük az ország mutatói teljesen rendben vannak. A szövetség közleménye szerint több magyar politikus óráját (az otthoni fali verziókat is beleértve) megvizsgálva arra a következtetésre…..
Pár napja még azt mondta a parlamentben, hogy a magyar kormányzati politikát az „IMF ellen kell hangolni”, míg tegnap már az IMF-fel való tárgyalások újrakezdését jelentette be a Matolcsy-minisztérium. Miután a minisztérium kommunikációs osztálya a lépést nem tudta a…..