Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lambofangirl

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John egy étterem előtt a kocsijában ülve figyeli és fényképezi a legújabb célszemélyt. Hogy ki ő? Egy férfinek dolgozik, aki helyi maffiavezér, George Massey. Célszemélyünk, Riley Cavanaugh gyaníthatóan a beosztottja; vszg. ő sem foglalkozik kevésbé csúf dolgokkal. De azért…..
lambofangirl 2013.04.16 12:42:47
@Lálityné Körmendi Mária: Jim énekel?! Ezt meg keel néznem :))
Most, hogy Főncsi végre megvan, és újra teljes a létszám, ismét főcímmel nyitunk, amit az évadra a készítők újradizájnoltak. A szöveg ugyanaz, a képek változtak. (Mellesleg Johnnak olyan fejet csináltak arra a pár képkockára, amíg felfelé néz a kamerába, hogy ezért inkább…..
Miután az előző rész végén John kiderítette, hogy Forrásnak köze lehet egy jópár éve eltűnt lányhoz, így nem meglepő, hogy ezt a részt ennek az esetnek a megismerésével kezdjük, 1991-ben. Látjuk, ahogy egy fiatal lány kisétál egy épületből, közben pedig halljuk, hogy egy…..
lambofangirl 2013.04.11 14:46:09
lambofangirl 2013.04.12 12:02:43
@AaannnaaA: Egyátalán nem :) Én már a mosolyától elolvadok, ha csak rám nézne bármit bevallanék neki :D
Ismét előre kell szólnom: az évadzárót érdemes áll alatt megkötött kendővel nézni, mert különben olyan gyakran esik le az állunk, hogy számolni sem bírjuk. A részt konkrét dátummal nyitjuk, 2012. 05. 17. napján kezdünk (ekkor mutatták be ténylegesen Ámerikában az…..
lambofangirl 2013.03.13 21:27:01
@AaannnaaA: Én a Dollhouse-ban láttam annó és már akkkor nagyon megszerettem :)
Elkezdtem nézni a 2. évadot, de vhogy nagyon hiányzik a szinkron ( ilyen aztán nem sűrűn mondok :P) és inkább bevárom.
lambofangirl 2013.03.14 08:27:14
@AaannnaaA: Igen ezt sajnos én is tapasztaltam :(
Így az évad vége felé közeledve, egyre több szereplő múltját ismerhetjük meg. 2009-ben kezdünk. A Gép elkészült, Nathan Ingram és Főncsi a gépteremben vannak. Nemsokára át kell adni a kormánynak a gépet - épp arra készülnek. Nathan örül, hogy megszabadulnak tőle, Főncsi…..
hogyvolt Homeland 1x02 - Grace 2013.02.27 09:00:00
Kezdésként Brody emlékeibe nyerhetünk rövid bepillantást. Fegyveres őrök felügyelete mellett ás, közben halkan dúdolgat magában. Gyorsan rájövünk, hogy bizony sírt ás. Fogvatartói már hozzák is immár halott társát, és belelökik a gödörbe. Majd őt is a gödör szélére…..
lambofangirl 2013.03.03 16:52:02
@foxglove: Egyetértek :)
A sorozat jó a hogyvolt is szuper mi itt a probéma? Várom a következőt. :))
Jelen részt ismét John múltjának képeivel nyitjuk. Hogy pontos legyek, egykori kedvesének, Jessicának emlékeivel. Boldog pillanatok együttlétük idejéből, aztán találkozásuk a reptéren, mikor John megtudta, hogy Jessica már más menyasszonya, a kétségbeesett hívás, amit John…..
hogyvolt Homeland 1x01 - Pilot 2013.02.20 09:00:00
Bagdadban nyitunk. Azt nem írják ugyan, hogy melyik évben, én nagyjából napjainkra saccolom. Enyhén lóarcú szőke amerikai nő vezeti autóját, közben mobiltelefonál. A CIA igazgatóhelyettesével beszél. Szőkénk a helyi börtönbe tart, itt ugyanis egy rab vár a kivégzésére…..
Szakítunk a hagyományokkal, múltba pillantással kezdjük a részt. 2010 van, John még CIA dolgozó. Kara, a társa, épp kihallgat egy fazont, John egy másik helyiségben monitoron figyeli. Itt nem öltönyben van, hanem testhez álló pólóban feszít, ez is szuperül áll neki, csak mondom.…..
Lian Yu szigetén kezdünk, öt évvel napjaink előtt. Nyilas Mester íjazni tanítja koszlófarmeringes padawanját. Az íjászat tudománya hasonlít a CounterStrike-hoz: célozni kell, aztán lőni, közben lélegezni. Olivér alaposan rákészül az első lövésre, de a fürge ébenfa…..
hogyvolt Hawaii Five-0 - 1x23 2012.09.14 15:00:00
Ma nagyvadra megyünk, Wo Fat van terítéken. Tegyük hozzá, végre. A Five-0-n kívül itt a szigetek kommandósainak jó része, és fő erősítésként a Tündéri Manóarcú. Semmi lágy bevezető, meg szabadnap, homlokig kevlárban nyitunk. Sajnos várnak bennünket, így a nagy antré…..
hogyvolt Csillagkapu 10x06 - 200 2010.06.24 13:00:00
A 200. epizód, egy rakás képpel és háttérinfóval Az előző részek tartalmából: miután felidéztük emlékeinket a többszörös Emmy-díjas Wormhole X-Treme-ről, ismét megnézhetjük a CSK-1 első és utolsó találkozását a koalaszerű Furlingekkel, akiket még aznap ki is irtottak…..
Mitchell egy goa’uld jellegű építménybe gyűrűz be, ahol aztán kassát, kábítószerkukoricát talál, vagyis megint a Lucian Szövetség van terítéken. Egy alkesh vontatta űrvonaton vannak és éppen mindenki bombát telepít a saját vagonjába, csakhogy közben letapogatják őket…..
hogyvolt Grimm 1x15 - Álomsziget 2012.05.21 17:00:00
Wow! Végre boszorkányos idézet, remélem, folytatják az ezer évvel ezelőtt elkezdett bosziszörnyes vonalat! És igen, főrendőr a szőke boszorkánnyal beszélget, aki szomorúan számol be arról, hogy Hank nem habarodott belé. Főrendőr szerint megvannak az eszközök erre, és egy…..
lambofangirl 2012.05.22 15:45:26
@nyauuuuu: lécci lécci a kedvemért ;)
hogyvolt Grimm 1x14 - Tollaskígyó 2012.05.14 13:00:00
Aki érti, hogy ennek a résznek miért ez a címe, az legyen szíves, kommentben árulja el nekem is. Legfőképpen azért, mert már indításkor sárkányos idézetet kapunk, nem tollaskígyósat. A nyitójelenetben két szépreményű tolvaj kíván behatolni valami randa ipari létesítménybe,…..
Mivel nagy erőkkel folyik a blog felturbózása, bevállaltam a Merlin folytatását. Remélem, vannak az olvasók között rajongók, akik miatt érdemes lesz írnom. Szerintem ez egy remek sorozat, még ha más szemszögből is mutatja be a legendát, ahogy ismerjük. Szóval bátran felejtsünk…..
Lássuk végre hol tart House a hetibetegekkel, a botjával meg a Jimmyvel való élettársi közösségével így a 6. évad vége felé közeledve. Pont egy neki való eset érkezik most, ahol a betegség kiderítésén kívül lehet egy kicsit kapcsolatokról és monogámiáról filozofálgatni,…..
lambofangirl 2012.02.05 15:33:50
A 911-es vonal TÚLSÓ végén kezdünk, mármint a központban, ahol rezignált hangon kezelik a diszpécserek a bejövő segélykéréseket. Az egyik diszpécser egy cseppet sem pánikos hívást kap: egy mély-rekedt öreg férfihang közli vele, hogy egy holttest van a raktárban. Nem mond…..
Ott hagytuk el, hogy Mykát és Pete-et lesokkolta Helena a 2-es raktár közepén, mert valamire készül. Ügynökeink nem sokkal később magukhoz térnek, szidják a fekete démont, mint a bokrot, de Helena nyom nélkül eltűnt. Kedves ajándékként azt azonban sikerült elérnie, hogy a…..
lambofangirl 2012.01.08 17:45:31
Éjszaka nyitunk egy félsivatagos helyen: ahol nincs homok, ott térdig ér a rekettye, legalábbis annak a fazonnak, aki igencsak szedi a lábait, lévén egy másik figura quad-dal kergeti. Persze egyszer csak elesik, a quad-os cápamód köröz körülötte. Spanyolul kéri, hogy ne bántsa, a…..