Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auriaya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palvin Barbarát választotta a Replay a 2013-as tavaszi divatkampányának arcául. Úgy tűnik hazai modelljeink roppant népszerűek mostanában, különösen, ha farmerról van szó - gondoljunk csak a minap látott Diesel kampányra, amelyben egy másik magyar lány, Srej Zsófi…..
Napjaink egyik vitathatatlanul leggyönyörűbb színésznője - véleményem szerint legalábbis - Scarlett Johansson. Így vétek lenne kihagyni ezt a rövidke (mindössze négy képből álló) fotósorozatot, ami ugyan még októberi Vogue anyag, de attól még Scarlett eléggé szép rajta. Ha…..
Az első rész - többek között a brit, az amerikai, a japán, a francia és a portugál címlapokkal - itt. És akkor jöjjenek azok, amik a múltkor kimaradtak! Vogue Netherland - Anna de Rijk   Vogue Italia - Kate Upton   Vogue Spain -…..
A Pull & Bear júniusi kínálatában is vannak - egy másik Inditex üzlethez, a Bershkához hasonlóan - remek ruhadarabok. Íme: ..
Ha péntek, akkor menyasszonyi ruhák. Ma Monique Lhuillier 2012-es kollekciója van soron, egyenesen a kifutóról.Szépek, szépek a ruhák, de mégsem az igaziak... ennél sokkal káprázatosabbakat is láttunk mostanában. Ti mit gondoltok? ..
Auriaya 2011.11.19 13:09:31
@Képfényező: Hm, épp azért érzelemmentes a tekintetük, hogy ne az arcukat, hanem a ruhákat nézd :) Nekem nem volt vele problémám.

A 2. és a 3. nagyon megfogott, csak ne lenne rajtuk (és a többin is) az nagy masni.