Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redőny

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Redőnyt általában azért vesz az ember, hogy kiszűrhesse a napfényt a szobájából, engem például igencsak idegesített, hogy mikor otthon dolgoztam a gép előtt, minden délután kiégette a szememet a nap. Nem elég ide a sötétitő Kedves Olvasó...ugyanis nyáron még valamennyire azon…..
Utálom azokat a rohadt szúnyogokat! És ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül, mivel nincs olyan ember gyakorlatilag, aki szúnyogok nélkül töltötte volna a nyarat. Ha már a lámpa fel van kapcsolva a szobádba, és résnyire van nyitva az ablakod, vagy akár az erkélyajtó, akkor az…..
Úgy gondoltam, hogy túl sok a rizsa a blogomban, és minden cikkben max 1 kép van, szóval itt az ideje, hogy ezen változtatassak, íme néhány gyönyörű családiház terv! Minden családiházhoz egy-egy brilliáns ötlet kapcsolódik, és egy ötlet adja meg az egész háznak a lenyűgöző…..
A reklámozás már az évszázadok óta jelen van, és az évszázadok során folyamatosan újabb és újabb formái alakultak ki. Míg annó csak újságokban jelenhetett meg egy hírdetett cég, ma már rengeteg lehetőség adódik arra, hogy hírdesd magad. Rengeteg cég vállal szórólap…..