Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gitron

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután péntek délután nyilvánossá vált a Magyar Növekedési Terv (továbbiakban: A Terv) konzultációs anyaga, így komolyan vettem állampolgári kötelességemet, és a következő kiegészítésekkel, javaslatokkal, módosításokkal álltam elő, amiket Matolcsy Györgynek, a teljes…..
A kormányfő nemcsak a forintot gyengítő nemzetközi erőknek üzent hadat, de Mordornak is. Nem kizárt, hogy a térség valutáiról is leszakadó forintromlásnak mégsem nemzetközi országbedöntő összeesküvés áll a hátterében, hanem sokkal rosszabb. „Ha gyanúnk beigazolódik,…..
gitron 2011.11.27 17:13:38
@endike: Gondold meg, a rá való esésnél elég lesz neked egy pofa is, nem kell kettő.
gitron 2011.11.27 17:15:11
@endike: Elég lesz neked egy pofa is ha majd éppen esel rá, nem kell oda kettő.
Az NMHH kiválóan végezte a dolgát az idén, átlag 2,5 havi jutalmat érdemelnek a dolgozók.Az Index információi szerint az év végén jelentős jutalmakat osztanak ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. A szervezet kérdésünkre azt közölte: átlagosan 2,5 havi jutalmat,…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
gitron 2011.11.26 17:33:05
  Mert parasztvezér miniszterelnökkel legfeljebb parasztháborút lehet vívni, nem pedig szabadságharcot. *** A leminősítés után Orbán Viktor Matolcsyval közgazdászokat hívott meg egy tárgyalásra. Az összejövetel tartalmi elemeiről írtak eleget, nem szeretném megismételni…..