Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BadReligion1990

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
Apáca blog A kezdet 2008.12.08 21:35:00
Minden kezdet nehéz. Nehézségek nélkül viszont unalmas lenne az élet.Mi három elszánt apáca vagyunk. Célunk, hogy minél több emberrel oszthassuk meg azt a csodálatos érzést, melyet nap mint nap megtapasztalunk. Ez az érzés a hitünkből fakad.A mai kor embere elvesztette a…..
BadReligion1990 2012.03.07 23:26:00
@FEHÉR: Pont leszarom. Tetves büdös szarházi seggfejek mind! Te! Kollaboráns! Egyszer esel majd pofára a hőn imádott kereszténységed miatt, de majd eszedbe jutok. És akkor megérted, hogy miért gyűlölöm őket.
Apáca blog Tagadd meg magad! 2008.12.10 22:39:00
Az egoizmusról lesz szó. Napjainkban dicshimnuszok zengik az énközpontú és önző életmódot: reklámok, filmek, internetes újságok... A sátán hangja csalóka. Hízeleg és ígér, de amit adhat az csupán az örök kárhozat.[Bir. 2,13] És elhagyták az Urat, és szolgáltak Baálnak…..
BadReligion1990 2011.11.19 02:10:07
BadReligion1990 2012.03.07 14:46:25
@FEHÉR: Nos... Valóban nem. De hogy is volt az indián kultúrák bukása? A fiatal lányok apácazárdákba kényszerítése? Hogy is történtek a keresztes háborúk? És mi van a magdolna-mosodákkal? Azok szép dolgok voltak? Valami bűzlik nekem, fiam... Csak nem kettős mérce szagot érzek? O.o
Kedves Mindenki! Két év után újraindítom a blogot. :D Nem sok időm volt, történtek dolgok, de most itt vagyok! ^^ ..
Hali Mindenkinek! A Főnökúr visszahozta a fotógépet, úgyhogy bele is csapok a lecsóba. Az első bemutatóm egy rendkívül érdekes szettről fog szólni. Éppen tegnap jártam az egyik nagyobb bevásárlóközpontban, és gondoltam, hogy ha már ott járok, akkor körülnézek, van-e valami…..
 Nya, kedves Mindenki! Sikeresen hozzájutottam két elég érdekes szetthez. Belátható időn belül fel lesz rakva mindkettő! ..
 Kedves erre tévedők, vagy konkrétan ide érkezők! Üdvözöllek Benneteket! Meg is írom hát az első bejegyzésemet. Nagy vonalakban bemutatom magunkat. A támaszponton két segítőm is jelen van, akik a játékkatonák egészségéért, és épségéért felelnek: Dr. Loctite - Ő a…..
Mély megdöbbenéssel olvastuk Tóta W. Árpád istenkáromló pünkösdi írását. Ezer és ezer írás közül is felismerem ezt a hangot. A hangot, mely a feneketlen sötétségből érkezik, hogy megrontsa testvéreink ártatlan, szűzies lelkét. Igen, Tóta W. a sátán hangján szólt! Nem…..
BadReligion1990 2011.11.19 02:35:02
@Kedvesnővér Immaculáta: Na, idefigyelj, te arrogáns jégcsapos pókhálós muffú fapina! Azt se tudod, mi az a pöcs, úgyhogy megbaszatlak veszett kutyákkal, de hogy fűrészporozni fog az a fapinád, te seggszájú faszgyúró tökorrú! Csak hogy tudjad, hogy mi az. Egyszer ne lássalak meg az utcán! Egyszer se! Mert akkor úgy megverlek, hogy az a kereszteket hányó utolsó seggarcú kurva anyád nem ismer rád, világos? Nihilista pedig a már említett kurva anyád, te utolsó seggfej famuff! Úgyhogy fejezzed be a szarakodást, és higgadj le! Állítsd le azt a várkapu méterű tetves nagy bélletes pofádat, mert beletaposok! A családom közelében meg ne lássalak, mert fájni fog az a tök-szerű orrod! Világos? VILÁGOS?! Gyere ki a hóra, kedves bővér, ne neten legyen nagy az a seggpofád! De hozzad rohadtiszt, meg joze-fát, mert eggyel nem kezdek! Neked nincsen szent istened, sőőőőőt semmilyen istened nincsen! Úgyhogy gyónjál meg a papoknak, szopjad ki a véres gecit belőlük, és kúrasd meg magad egy kanos kecskebakkal! Nyasgem, egyház! Nyasgem, apácák! Nyasgem fasztarisznyák! Csak kislányokkal, kisfiúkkal, öregasszonyokkal, és védtelen nőkkel mertek kezdeni, mi?
BadReligion1990 2011.11.27 01:06:54
@skipy: Ez most kötelező volt! XD
Vatikáni forrásainktól már korábban értesültünk arról az aggasztó helyzetről, amiről az Istentől eltávolodott médiából is halhattak kedves olvasóink. Ismerjük a körülményeket, régebben sokat beszéltünk róla a legigazabb kereszténnyel és legnagyobb magyarral: Kocsis…..