Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord of Earth

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság sokan próbálják a világjobbító szándékú iparmágnás, Henry Ford nyakába varrni az elektromos autózás első, 1890-1910 közötti első térhódítási kísérletének elfojtását, mondván: az általa 1904-ben bevezetett futószalagos rendszerű autógyártás nyomán tett…..
Kedves Vezetőnk nem csak a Legnagyobb Államférfinak tartja magát, hanem a Legkiválóbb Félázsiai Artistának is. Halált megvető bátorságát bizonyítandó védőháló nélkül készül lógni a manézsban, mert az előre szaltó négy fordulattal és Cukaharával mutatvány után ha a…..
  „Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai származék, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a…..
Lord of Earth 2012.07.28 07:58:57
Egyezzünk ki abban, hogy 1490 óta egy mély zuhanásban vagyunk és a pince homokja már-már súrolja talpunkat, bár annál még van lejjebb.

A magyarokat egymás ellen uszították úgy római módra, ebből az következik, hogy egymást ölik és egyre gyengébbek, már azt lehet mondani, pusztulásra ítéltetett nép amelyik eltűnik ugyanúgy mint az avarok, a besenyők vagy éppen a hunok, akik egymást verték szét, testvér a testvér ellen.

Nekem nincs illúzióm, mert Orbán pont az a gyenge képességgel megáldott politikus ( dumagép ) amelyik a fentieket erősíti, és bár központi hatalomra és "nyugdíjas állásra" tör ki, saját alattvalói verik ki majd trónszékéből. Ilyen a történelem..

A legfájóbb pont azonban az, hogy mindig a németek seggét nyaljuk tradicionálisan, akik hol Lech mezején rúgnak a seggünkbe, hol pedig a vesztes oldalt képviselve rántanak mélybe minket. Mert a világháborúban ezeknek a fajankóknak az oldalán álltunk mindig, akik agyilag nagyon sötétek, kizárólag más népek tudásával tudnak előre törni és erről vitatkozni sem lehet, hiszen magyarok bőven bukkannak fel "sikeres vállalkozásaik mögött"...

Ha Orbán végre megértené, hogy a nép csak akkor lehet erős, ha kiemelik nyomorából és nem beletaszítják, mint ahogyan ezt ő teszi méghozzá akkora lelkesedéssel, amely már-már a kollaboráns francia kormányt idézi a II.világháborúból.

Legyünk őszinték és vonjuk le a következtetést - ha a népet rabszolgaként lökik oda a multiknak, annak nem lesz jó vége, mert szegény emberekkel nem lehet egy hazát "fenntartani".....bár lehet hogy 50 év múlva mi uraljuk a világot és Orbán csak egy rossz álom lesz....egy lidérces álom tele kokszos kinézetűekkel
Lord of Earth 2012.07.28 08:34:56
@Blogger Géza:
De ha visszanézed a történelmet, mindig bukás a vége az ilyen "központi hatalomnak is"...mert mindig lesz olyan csoport akinek ez nem tetszik majd...
Általában kétféle kritika szokott érni egy posztot: vagy az, hogy túlságosan érzelmi alapon közelíti meg az elköltözés témakörét, vagy az, hogy túlságosan is a tényekre, adatokra koncentrál. Nos, Vombat írásában szerintem mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen…..
Lord of Earth 2012.07.24 17:18:04
@VJVMan:
Ugye ezt nem gondolja ezt komolyan? Dolgozni ment és él azokkal az alanyi jogokkal, amit más osztrák ember is megkap.

Én Németországban élek, vagyont hagytam hátra, stb. 57évesen költöztem ki és eszem ágában sincs ilyen hitvány politikai vagy banki garnitúrának akár csak egy fillér adót is fizetni..felőlem Magyarország akár meg is szűnhet, akár már holnap...

Engem nem érdekel az alamizsna nyugdíja és a mártírok serege Magyarországnak, az értelmes ember élni akar érzelmek nélkül..és persze gondol a jövő nemzedékére, a magyar vérvonal fenntartására...út kellene megbecsülni....aki éhen akar dögleni az maradjon Magyarországon...
Lord of Earth 2012.07.24 17:19:18
@Lord of Earth:
Dicséret kedves mérnök úr, mert felelősségteljes döntést hozott, Isten hozta Nyugaton!
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Nemrég olvastam, hogy ha Peking volt a magyar sport Trianonja, akkor London lesz a Don-kanyarja .A héten többször néztem a Junior Atlétikai VB közvetítéseit Barcelonából.A riporterek elárulták, hogy a magyar csapat 22 versenyzővel képviselteti magát a VB-n. Az erősebb MASZ szinttel…..
Lord of Earth 2012.07.16 09:14:05
    Miközben sokat hallhatunk a kormány által előszeretettel csak „Új Széchenyi Terv”-ként emlegetett 2007-2013-as EU-források felhasználásáról – és fel nem használásáról – megjelentek az első, a 2014-2020-as uniós tervidőszakkal kapcsolatos hírek is. A…..
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lord of Earth 2012.02.29 17:37:10
@biga156:
A baj az, hogy nincsenek tisztában azzal, hogyha hoznak egy törvényt, annak mi lehet a hatása. De ne is csodálkozzunk, a fideszes senkik csak olyanok mint a komcsik voltak, csak pofázni tudnak és rabolni. Ezzel a 2/3-al az ország a csőd szélére került, brávó magamnak meg a többi bolondnak aki rájuk szavazott. ...és

És nekem is német rendszámú autóm van....
Lord of Earth 2012.02.29 20:21:05
@mirx:
Igen ez lassan már az ÁVO szintjét éri el, a Nagy Testvér belepofázik már mindenbe...
Tiszta szívből, őszintén gratulálok a Citroennek 2011-es magyarországi piacvezető pozíciójához az elektromos autók szegmensében! Azért kell nyomatékkal hangsúlyozni, hogy "tiszta szívből" és őszintén", mert a 2011-es magyarországi villanyautó-piac első helyének…..
Ellopnák az Audi vevőit, erre komolyan fel is készültek a Peugeot-nál. A végeredmény nem rossz, csak kicsit nehéz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lord of Earth 2012.02.24 12:20:56
91. évében lévő Édesanyámat idén január közepe táján kényszerültem beadni a pécsi ÖK. „un” szociális otthonába, miután fizikailag nem bírtam már fürdetését, kiültetését, járatását, sajnos öregkorú végelgyengülés és bizonyos fokú szellemi leépülés…..
Lord of Earth 2012.02.23 19:31:32
@szabidoki:
Nincs igazad, de erről nem akarlak meggyőzni. Az orvos nem mondhatja a betegnek azt, hogy érted keveset adnak és én is csak keveset gyógyítalak vagy menj anyádba máshoz. Ez pontosan ugyanaz a szitu, hogyha egy szakember elrontott valamit és azt mondja, hogy fillérekért vállaltam vagy ingyen, akkor sem menti fel a felelősség alól, mert mindegy mennyiért vállalta, ha valamit elrontott, akkor is felel érte, méghozzá ugyanúgy mintha drágán vállalta volna..vagy húzzon el a francba
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
ELNÖK, JELENTKEZZ! Szavazás indul 2012.02.06 07:24:00
 A szavazógép a facebook-on van:   KLIKK  IDE! Örömmel jelentjük, van itt 50 FÜGGETLEN JELÖLT. Nem parlamenti választásokra jelentkeztek. Nem hatalmat akarnak. Nem egy párt hírnevét kívánják öregbíteni. Nem is karizmatikus vezérüknek szeretnének…..
Lord of Earth 2012.02.06 17:21:46
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Ha lenne itthon is a németországihoz hasonló erős és tekintélyes civil érdekvédelmi szervezete az adófizetőknek (Adófizetők Szövetsége), egészen bizonyosan nem működhetne az a fajta irracionális, ostoba pazarlás, ami a távolsági tömegközlekedés rendszerében mind a mai napig…..
Bár az Urbanistán ritkán szoktam ingatlanpiaci elemzésekkel foglalkozni, de mivel elromlott a kávéfőzőm és kifogyott a pogácsakészletem igen érdekesnek ígérkezett, elmentem a CBRE múltheti sajtóreggelijére. Lássuk, hol épülnek plázák idén és jövőre, mennyi új iroda kell…..
Csak azt nem értjük, miért az egyik legdrágább kerületbe telepítették ezt a zseniális töltőállomást. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lord of Earth 2012.01.31 12:42:56
@Shadowbull:
A MOL-os csávó kurvára téved, már 5 évük sincs és nem azért, mert elfogy az olaj, hanem azért mert alakul egy ellenpólus az olajmaffia ellen, akik kinyírják őket ( fizikailag )lebombázzák kútjaikat, stb...egy olyan üzletről van szó, amiben már az energiatermelés és a felhasználás teljesen más dimenzióban történik majd..

Én a helyében nem is foglalkoznék ilyen oszlopokkal sem, nem ez a jövő már..ez egy baromság
Lord of Earth 2012.01.31 12:44:12
@Lord of Earth:
Magyarul levadásszák őket mint a szart...
A családtámogatás átalakításától kezdve a közmunkaprogramokon át a felsőoktatás reformjáig jó néhány alapvető változást hozott a jövedelmek újraelosztásában a 2010-es fülkeforradalom. Az Orbán-kormány legfontosabb deklarált szempontjai a gyermekvállalás és munkavégzés…..
Lord of Earth 2012.01.30 21:00:58
@vasagasa:
Nem...így visszanézve a dolgokat...Kádár volt a legjobb
Öröm látni, hogy minden napra jut egy újabb módszer a lakosság szénnészipolyozására. Meneküljön, akinek még bármi van a nevén!Látom, hogy mindenhonnan pénzt próbál szerezni az állam a lakosságtól (most a legújabb kísérlet a rendszámcsere akció), hol burkoltan, hol nem, de…..
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
Autópályán jön a külföldi tőke, majd az országutak kátyúiban elfolyik a pénz. Ön hol bukdácsol? Mai cikkünk blogposztja...