Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vombat1985

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vételi és az eladási ár közötti különbség. Például ha az EUR/USD vételi ára 1.3212 az eladási pedig 1.3210 a spread 2 pont. Magas piaci likviditás mellett ez az érték alacsonyabb, alacsonynál pedig magasabb lehet. A brókercégek  a két árfolyamérték közötti részt…..
Miután döntést hoztam arról, hogy átalakítom befektetésemet eljött a cselekvés ideje. A számlanyitás rendkívül könnyen megy, a leírását sem bonyolítom túl: 1, Bejelentkezés a Perfecto holnapjára, majd a megfelelő számlához tartozó linkre kattintás. Ez rögtön át is dob a…..
Az elmúlt 40 hét legnagyobb tapasztalata az volt, hogy a kezelt számlás befektetést egy számlán keresztül megvalósítani túlságosan kockázatos. Amíg csak nyereség van nem lehet érezni a súlyát, de elhúzódó veszteséges időszakok rádöbbentenek a fontosságára. Régóta tervbe…..
vombat1985 2012.09.19 09:23:49
@Breitenbach: A Deaktiválás már nálam is megtörtént és a pénzt is átvittem a másik 2 höz. Én egyenlőre a Horizonba és az Emeraldba rakom a pénzzem, ha a másik 2 számla is hozza az elvártakat, akkor tovább osztom a pénzt. A kereskedés elindult, bónuszt megkaptam, várjuk a régvárt hozamot! :)
A  hétfői napon több hírlevelet követő visszhangos beharangozó után végre lehullott a lepel a Perfecto új szolgáltatásairól. A változások eléggé felkavarták a kedélyeket, főleg, hogy nem a legfényesebb időpontban érkeztek. A befektetők jelentős része mínuszban van,…..
vombat1985 2012.09.06 15:01:21
@nyugdijas64: Az elmúlt napokban nagyot fordultak a dolgok a Perfecto FX háza táján és mindenkit az új termékek érdekelnek! Én a chatet bombáztam infókért és mindenre meg is kaptam a választ. A brókercég és a számla kezelője teljesen elkülönül egymástól, a 3tg fx és a vantage csak a felületet adja annak a kereskedésnek, amit feltételezhetően a legnagyobb hatásfokkal ez a 2 brókercég rendelkezik. A másik ok és szerintem ez a nyomósabb, hogy a 3tg fx nél lehet BÓNUSZT kapni, amit más brókercégeknél egyáltalán nem tapasztaltam. Ezt az úgynevezett spreadekből osztja vissza a cég, aminek mértéke és teljesülése a kereskedés mennyiségétől függ. Ezt kb 1-1,5 év alatt éri el a számla összegétől függetlenül. Ahogy számolgattam az emerald eredményeit +20 % al év végére 40 % ot is el lehet érni úgy, hogy mínuszos hónapokra is számítok!
vombat1985 2012.09.10 08:49:50
@BPForex12: Nem hiszem, hogy ez a témához kapcsolódna. A blogot olyan emberek olvassák, akiknek befektetésük van és nem szeretnének kereskedni. Én speciel megpróbálkoztam vele, de 2 demot is leírtam. Munka és család mellett nem lehet ezzel foglalkozni napi 1 h ban... Nekem ezután se lesz rá időm.
Lassan már történelmi múlttal rendelkező az a cseppet sem költői kérdés, hogy vajon a robotok vagy az emberek kereskednek jobban? De akár lehetne egy lépéssel korábbról is indítani: vajon tudnak-e nyereségesen kereskedni a robotok?  Ahhoz képest, hogy ez a kérdés mennyire…..
Az iratokkal teli borítékot csupán 3 napja adtam fel és ma már meg is érkezett. Felhívtak a Dukascopy Banktól, hogy mindent rendben találtak és küldik a bankszámlaszámomat, ahova lehet utalni. Tényleg egy rendes svájci bankszámla nyílt, elküldték az IBAN számomat is. Egy PDF…..