Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spike60

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Államvasutak kirúgta egy vezető jegykezelőjét, aki betartotta a szolgálati szabályzatot: csak abban az esetben indította volna el a vonatot, ha egy másik jegykezelő a szerelvény másik végét tartja szemmel. Alapvető dolog,  vannak olyan állomások, amelyek kanyarban épületek, ezért egy…..
A különböző gázzal működő kazánok és fűtőberendezések szabályozásának változásáról sokat olvashattunk az utóbbi időben. Alapvetően arról van szó, hogy nálunk is bevezetésre kerülnek a 813/814 EU Energiahatékonysági rendeletek, amelyek többek között sok, korábban engedélyezett, de messze nem korszerű…..
Spike60 2016.06.04 09:10:12
@L von Richthoven: A magyar dzsentrinek nincs erre a célra egy millió forintja....vesd össze a nyugat európai nyugdíjakat az itteni 300 eurós, vagy még kisebb nyugdíjjal, mindjárt látod a különbséget. A több százezer forintos tervezési, és engedélyezési költségről nem beszélve.
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..