Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főn-x

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KINEK jó az IDE? - akinek nincs kedvenc pártja, de van saját egyéni (vagy csoportos) programja... - akinek van kedvenc párt(program)ja, de (még/már) nem hisz benne... - akinek több kedvenc párt(program)ja is van, és nem akar/tud közülük választani. MIRE jó az IDE? - parlamenti…..
Mást mond híveinek, mást a tárgyalópartnereinek – itthon és a világban is egyre többen vetik ezt Orbán Viktor szemére. Tagadhatatlan, azaz legfeljebb egy hivatásos szóvivő tagadhatja, hogy nehezen összeegyeztethető az, amit a kormányfő – például…..
Főn-x 2012.03.20 22:22:45
@ulrike: Ez mondjuk igaz.:(
A parasztvakítás amíg működhet,addig tényleg igaz a következő mondás.?.?
"Luke,térj meg a sötét oldalra.
-Miért?
-Mert itt nincs villanyszámla....."
Főn-x 2012.03.20 22:25:18
@ulrike: :)
Jómagam bízom.:)
Pont emiatt húzom le a "bevált" pártrendszereket...:)
Emiatt mondom azt,hogy létezett-létezik más,jobb is,csak látni kéne és hallani.:)
De amíg a villanykapcsolót nem hagyják használni,s reflexszerűen kapcsolgatják le gondolkodás nélkül....:)
Főn-x 2012.03.20 23:09:56
@ulrike: A média bizottsághoz egy megfelelő média is kellett....:(
Ez a parasztvakítás sajnos összetettebb....:(
MSZP részéről is voltak kísérletek média átalakítására,Fidesz részéről is,emiatt is szoktam azt mondani,egyik 19..........:(
Mindenesetre tény,nagyon sötétben akarnak minket tartani,pedig tudhatnák általános iskolai tanulmányaikból,a földi élet túlnyomóan a fény hatásai által adott.
Vannak állatok,rovarok,mik nem igazán nappali életvitelűek,de ha nappali életmódot folytató élelmük elfogy,akkor ők is elpusztulnak.A tápláléklánc nem viccből lett kitalálva...
Az Új Ellenállás lényege, hogy továbbadjuk az igazságot az Orbán rendszerről, hogy összefogjunk és létrehozzunk egy igazságos társadalmat!De ez csak veletek megy, ha ti továbbadjátok, ha ti harcoltok érte, ha ti erőt adtok nekünk! Ne adjátok fel az igazságot, harcoljatok az…..
2011. december 23-a mérföldkő. Nem csak a Magyar Köztársaság és a Lehet Más Politika történetében, de Európa történetében is. Az Unió fennállása óta még nem fordult elő, hogy egy tagállamban megszűnjön a demokratikus berendezkedés és forradalmi helyzet álljon elő.…..