Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos Unkasz

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De…..
Lakatos Unkasz 2011.12.15 19:49:14
@Qeatzkoatl:
Sok igazság van abban amit írsz.Nekem eszembe jutott a hírhedt Kertész levél.Micsoda fölhördülés volt akkor,leginkább a narancsos oldalról,pedig elnézve őket, most legjobban a szemellenzős fideszesekre vonatkozik.Talán tudat alatt találva érezték magukat.Sötét talpnyaló bagázs.
Vastagbőr Magyar Növekedési Terv 2011.12.06 09:01:00
Orbán londoni közgázóráján értesültünk róla, hogy újabb nagy terv elkészítésével bízta meg a jobb kezét, aki szegény lassan már gyakrabban írja őket, mint anno Gyurcsány hirdette ki az idióta programjait.Nos, van egy jó hírünk. Illetve rossz. Nem, mégiscsak jó, mert…..
Fotó:Fekete Hajnal Ha valaki azt mondja fél évvel ezelőtt, hogy országos méretű demonstrációt szerveznek a hajléktalanok megvédésért, nyilván szemberöhögtem volna. Jelenleg viszont egyre több ember, egyre több szervezet érzi úgy, tennie kell valamit az elmúlt 21 év egyik…..
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
Lakatos Unkasz 2011.11.28 13:18:18
@Viktus: Lehet,hogy megkerulne az allitolagosan "eltunt" kulcsa egy allitolagos "pancelszekrenynek"?
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
Lakatos Unkasz 2011.11.23 16:46:57
@Roy: Ez regebben is igy volt,az a baj,hogy most mar aki barmit csinal (munka) napi 8 oraban,mar tobbet keres mint a hatarjovedelem,tehat fizetnie kell es ami marad abbol meg szarul sem lehet megelni.
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Lakatos Unkasz 2011.11.22 10:14:27
@Viktus: Ebben igazad van. Az sem szamit,ha kabszer,v. fegyvercsempeszesbol van a suska,legalizaltak. Tudom,hogy inkabb kisebb stilu gazembersegbol van a jo resze,de az elv a lenyeg.Viszont fenntartom,hogy a legalis offshore penzek nem jonnek haza.
Meg egyszer: igazad van,megint a simliseket jutalmazzak.
Lakatos Unkasz 2011.11.22 11:18:58
Ezt csak elrettenteskent hoztam a mandinerrol! Csak,hogy tudjuk,kik,is az atkozott komenistak. A 13 a like-ok szama!:)))) "georg1945 2011. november 21. 21:16
13
2
Csak egy GAZDAG állam, rezsim tud ellentmondást nem tűrve uralkodni. A szegény államot nem veszik komolyan az államban élő, versengő rablók, csalók.
Ez nem tegnap óta van így.
Mióta államok és nem csak országok vannak, az ország ingatlanjának tulajdonosaként képes az állam hatalmat gyakorolni.
Ez eddig is így volt, csak másképpen hívták.
Vajon a Kádár-korszakban nem-e volt minden állami?
Mit gondoltok, hogy miért?
Azért, amiért a fentebbiekben leírtam.

A közhasznú szervezeteknek államiaknak kell lennie: vasút, posta, kórház, iskola, országúthálózat, hajózás, katonaság, rendőrség és így tovább. Ha ezek magánkézbe jutnak, biztosan a tulajdonos haszonszerzésre fogja ezeket felhasználni.

Fontos, hogy a média egy szelete is állami legyen, és annyira jó, hogy a magántársaságok ne tudják lekörözni. A rádió, a televízió egy-egy adója legyen az állam szócsöve, de az állam garantálja azok igazmondását.

A szegény rezsim (pl: Weimar-i Köztársaság) romlásba viszi a népet, munkanélküliség, nyomor, korrupció hatalmasodik el, éls senki nem fogja komolyan venni, nem fogják tisztelni. Ez már csak így van, így volt és így is fog lenni.

A megkaparintott ingatlannal (több van!) azonban nagyon ügyesen kell bánni és nem játszani vele. Még a gyanú legkisebb parazsá sem szabad felvillania, hogy a regnálók visszaélnek ezzel, hanem mindig azt a látszatot keltse, hogy az össznép érdekéért történik a kormány minden motilitása, tevése, cselekedete.
Válaszok"
Lakatos Unkasz 2011.11.22 14:43:45
@igényes: Ha a 3 ur velemenyet komolyan veszem,akkor ez a pali rosszabb mint a ket szarvu patas !
Vastagbőr Az unortodoxia ára 2011.11.21 14:04:00
A siker még láthatatlan, de a védőhálónak már ára van. Csak a legnagyobbaknak kijáró tisztelettel tudunk írni Lázár Jánosról és Harrach Péterről. Nekik sikerült papírra vetni, hogyha lesznek költségei a nem ortodox gazdaságpolitikának, akkor ki fizesse végül a számlát.…..
Lakatos Unkasz 2011.11.21 14:50:16
@Virág et.:
Ez volt a legjobb "vedokomment"."Ha ennyien baszogatjak,biztos jol csinal valamit"
Lakatos Unkasz 2011.11.21 14:58:00
@Viktus:
A dolgozonak lehet,hogy nincs betetje,de nagyon sok nyugdijasnak van. Nem sok,de ok abban nottek fol,hogy takarekoskodni muszaly. Es a jarulek mindenkire vonatkozik,nem csak a dolgozora.
@Virág et.: Bocs,felreertettem.Termeszetesen jol latod a dolgot:)
Lakatos Unkasz 2011.11.21 14:44:03
@gyilkos fűegér:
Azon nyeritettem en is! A sok balfasz oromkodik a komcsi uldozesnek,de ami ket soorral lejjebb van ugyanabban a torvenyben,azt vagy nem olvassa el,vagy nem erti.
Es a hozzajarulas nem feltetlenul adot jelent! Mi van ha a betetekhez nyulnak? A manyup-ot mar lenyultak (bocsanat-elkoltottek).....
Fél éve volt, hogy a vasutassapkás Orbánon vigyorogtunk.... a kép apropóján mondjuk kevésbé: Viktor megígérte Gaskónak, hogy kifizeti minden vasutasnak az egyszeri 150 ezer forintot (az árvíz miatt engedtek egy százast) + 10% béremelést 2007. júliusig visszamenőlegesen.A sztori…..
Lakatos Unkasz 2011.11.21 09:40:28
@Secnir:
Lesz ra fedezet! ha elolvasod az "alaptorveny atmeneti rendelkezesei" cimu t. javaslatot,akkor megtalalod:
"ha az Alkotmánybíróság vagy az uniós bíróság döntéséből olyan állami fizetési kötelezettség fakad, amelynek teljesítésére a büdzsében erre meghatározott pénz nem elég, és a hiányzó összeg nem is pótolható a kiegyensúlyozott költségvetési gazdálkodás követelményének sérelme nélkül, „kizárólag és kifejezetten az e kötelezettség teljesítéséhez kapcsolódó, a közös szükségletek fedezéséhez való hozzájárulást kell megállapítani”.
"A kormány indítványa állami tulajdonba adná a megyei önkormányzatok vagyonát és intézményeit, valamint a Fővárosi Önkormányzat egyes egészségügyi intézményeit, cserébe az állam átvállalná a megyei önkormányzatok mintegy 180 milliárd forintos adósságát."
Ezzel lenyulhatjak a bankbeteteket,vagy a privatizalt onkor.i vagyonbol kifizethetik,meg fole is marad.
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..
Lakatos Unkasz 2011.11.19 22:14:21
@Viktus:
Ja,ja! De sajnos meg latom oket. Felsikerrel is beerem: a budos eletbe ne halljak feloluk!!
Lakatos Unkasz 2011.11.20 00:06:40
@Viktus: Es a 90%a a viz alatt van a sikernek. Feltem en azt a gyorsnaszadot!