Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lényecske

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotel Csirke edz Fotelcsirke edz 2012.05.21 22:31:00
Sziasztok!Én vagyok aki Lusta. Vagyis csak volt Lusta mert szentül lehatároztam , hogy változtatok rajta, és teszek azért hogy lefogyak szebb és okosabb legyek stb... Alapesetben eljárogottam már eddig is  edzeni, de nem olyan gyakorisággal és elszántsággal mint…..
Ha a pasid bejelenti, hogy tartsatok szünetet, még a legszebb hegyikristály fülbevaló is szörnyű emlék lesz. Mai posztolónk nem érti, mit jelent ez a szünet-dolog, és irigyeli azokat a típusú kalandorokat, akik villámgyorsan képesek változtatni az érzelmeiken, és karcolás…..
„Bírósági végzés nem kötött, simán odamehettem volna bármikor, felpofozom és eljövök a gyerekkel” – Levélírónkat ködös magyarázatokkal dobta ki a barátnője, de legalább a közös gyereküket láthatja néha. Ha akarja. Mivel nem házasok, a férfi csak…..
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
Lényecske 2011.12.13 08:00:57
Hepi sztorival zárjuk a hetet: a rövid távú e-mailezést követően a lány csak vonakodva küld magáról fotót, azon sem látszik semmi. Végül a fiú találkozik vele, és örömmel veszi, hogy a randira nem egy meglepetés rém állít be. Levélírónk azon filozofál, vajon a reklámok…..
Van, akinek a házasság szent dolog. Az ifjú férj egy átbulizott hétvégét tölt csinos lányok között, a családja nélkül. Nagyon sok a gyönyörű és vonzó lány körülötte. De nem történik semmi. Levélírónk alig 30, és a helyzet miatt máris kiégettnek érzi magát. Egy…..
„Nézem az egyik barátnőm lányát, aki annyira elkényezteti a gyerekét, hogy még meg is dicséri, ha hisztizik, mondván, így fejlődik ki a szabad személyisége. Ez helyes?” – ha a pénz miatt kell aggódni, akkor az ingyen kocsi is inkább teher, mint megoldás. A…..
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..
„Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak” - öt férfi, öt probléma. Az egyik nője karriert akar, a másik meg hercegnőciből kiváló anya lesz. Mai posztolónknak is hercegnőci jutott, aki hamar lelépett, mert…..
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
Lényecske 2011.11.18 14:22:07
@Picicsibe: és kiveszi meg a centimétert , hogy pontosan lemérhessék a távot?
Lényecske 2011.11.18 14:38:38
@abcdedcba: Akkor mielőtt közösen bérelnétek miért nem költözl be a lányhoz most, és nézitek meg, hogy megye-e hosszabb távon az együttélés?