Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas115

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen hirdetést láttatok már? Mit szóltok hozzá? Én nem mertem őket felhívni....  - írta Csimpilimpi. Mi fel mertük. Annál is inkább, mert nagyon szegényes a hirdetés szövege, mindössze ennyi: Ajánlat: eladásra kínált ingatlan Típus: családi ház Vételár: 72 M Ft…..
Thomas115 2011.11.17 19:38:02
@polarka1: Szerintem jogos az, hogy ha egy bank által lefoglalt ingatlan meg van hirdetve, amiben esetleg még laknak, akkor annak a pontos adatai, elhelyezkedése nem kerül ki csak úgy a nagyvilágba (személyiségi jogok stb).

Én a go-ingatlanosokat ismerem (www.go-ingatlan.hu). Itt az egyedi ingatlanok menüpontban van néhány száz banki ingatlan, de a menüpont csak papírozás (titoktartás stb.) után érhető el.

Szerintem ha valaki áron aluli ingatlant (banki ingatlant) szeretne venni, annak megér annyit a dolog, hogy kicsit utána kell járnia az ingatlanoknak, és nem láthatja netet a pontos adatokat. Valóban több millió forintot lehet spórolni egy-egy ingatlanon, de banki ingatlanok esetén ezért személyesen kell felvenni a kapcsolatot az ingatlanközvetítővel.
Thomas115 2011.11.17 19:39:51
A link nem rossz, csak a zárójelek zavartak be:
www.go-ingatlan.hu tehát a cím, akit érdekelnek a banki ingatlanok, tőlük minden választ megkaphat.