Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonyolultlány.

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Slim3 Móni Vége -10.4kg 2012.06.11 00:57:00
Móni Hiába kért Tomi már több mint egy hete, hogy kezdjek neki a végel/beszámolónak… itt ülök a fehér papír előtt az első „szabadnapom” reggelén. Már megettem a reggeli tejet a natúr müzlimmel. Nem kezdek el zabálni (még). Úgyis befog csúszni pár bűnös kaja, de azért…..
egylányélete Első edzés 2012.09.14 20:37:26
Sziasztok! Túl vagyok az első edzésen. Szerda óta lázas vagyok és csak azért jártam suliba hogy mehessek ma táncolni. juuhééj. megvolt az első tánc:D és nagyondurva. lehet, hogy nem kellett volna a haladóba mennem. :D Mindegy.. majd beleszokok. mindent meg lehet szokni. :) Tegnap…..
egylányélete Bulizáás 2012.09.09 21:49:55
Sziiasztok!Tegnap és ma buliztam a barátaimmal... mert velük önmagam lehetek.:$ :) Ők aztán  tudják mi a helykó...:) Tegnap whiskeyztünk, pezsgőztunk, boroztunk.:) Nagyon jóó volt^^ Jött egy cica tegnap .. és hozzámsimult. nagyon aranyos volt, gondolkodtam azon, hogy hazaviszem.…..
Kb. 1 hónapja barátnőm bejelentette, hogy ő kimegy kurvának Németországba. Nem támogattam az ötletét. Tegyük hozzá, hogy zűrös a lány, de nagyon. Lent van egy pincében a házuk aljában. Ott lakik, mert az apjáék leköltöztették. Magának intézte el.. lehet, hogy tényleg…..
egylányélete I'm back.:) 2012.09.08 00:06:18
Hát sziasztok!Rámjött az írhatnék, szóval rájöttem hogy nekem van ilyenem is. Az apaügy már eltűnt már teljesen össze vagyok ám zavarodva, fogalmam sincs hogy ki lehet az.. sőt már nem is érdekel. márciusban szakítottunk Gáborral... teljesen kivoltam, de a barátaim…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
 Na ma megtudtam, hogy a Winkler László, állítólag egy biztonsági őr volt, Szárligeten lakott és akkor szült a felesége, amikor a ku.vával kavart. Aztán amikor a kurv. megtudta, hogy átbaszt. a fejét ez az emberke, akkor kidobta...:D Vicces sztori. Ő az 1. jelölt...…..
    Sziasztok. Ez a nap egyszerűen őrjítő volt. Egész nap szappanoperákat néztem az ágyban miközben arra gondoltam, hogy mások rohadnak a sulipadban és melóznak... olyan gonosz vagyok.:(     Beteg vagyok. Fáj a fejem, a hasam, és kiütéses lettem egy…..
egylányélete Folytatás. 2011.11.17 19:37:00
              Hol is tartottam? Ja, hogy volt ez a barátom... hát nem is érdemes több szót róla mondani... kicsit tönkretett.. újra jött a szinglilét.. másfél évig élveztem minden percét, bár voltak bukkanók.. amikor rájöttem, hogy nem szabad…..
         Hát megszülettem... 1995.május 12-én ... 22:00 körül 1 kg 60 dkg-al. Félig holtan...csak azért mert leállt a szívem. Na itt már kezdődtek a gondok. Anyukám beteg... depressziós, diszkleksziás stb., így nem  nagyon tudta a gondomat viselni.…..