Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csicska anygal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
A The View című talkshow egyik műsorvezetője éppen Claire Danesszel, a Homeland egyik főszereplőjével beszélgetett, amikor fingott egy gyönyörűt, gratulálunk hozzá. video platformvideo managementvideo solutionsvideo player..
Csicska anygal 2011.12.20 17:24:17
he
Naiv ügyfél bűnös, és ezt nem is titkolja. Lejárt egészségügyi érvényességű jogosítvánnyal furikázott, így a rendőrség nagy erőkkel vetette rá magát. Bezzeg a frissen ellopott autójával egyáltalán nem foglalkoztak, a szomszég kukájának eltűnése miatt viszont több…..
Zsolt evés helyett menekülőre fogta a Westendben, amikor már a második csótánykommandó lepte el az asztalát. Az állatok zavartalanul folytatták a nappali rutinjárőrözést, az anyagi kár elhanyagolható. Gyakran ebédelek a Westendben, szeretem a széles kínálatot és aránylag…..
Csicska anygal 2011.11.28 12:46:15
@Nanemá: Ez valóban igan. Én annak idején nappal a panelban egy darabot sem láttam, éjjeli WC látogatás alkalmával elvétve 1-2 darabot. Ha már nappal is van, az nagyon gáz (főleg egy olyan helyen, ahol szinte 0-24h-ig világítás van. Rendesen el lehetnek szaporodva....
Mi negyedévente irtattuk, a 1/4 év lejárata előtt pár nappal lehetett látni többet éjjel, nappal max 1-2 a WC-nél....
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
Csicska anygal 2011.11.28 12:31:55
@Bogoj: főleg, hogy a TV2 adja... :)
Nem vagyok az a fillérbaszó típus, és nem szeretem az össznépi társasjátékokat sem, mint ez a biztosítóváltósdi minden novemberben. Azt az egy-két órát, amit el lehet szúrni vele, inkább olyasmivel töltöm, amit élvezek is. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ennek ne örülne…..