Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scripturistic

94 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..
 ..egy pohár vodka után.A régi blogéletem elveszett, megsemmisült. Úgy érzem magam, mint a kommunizmusbeli írok, akiknek tűzbe dobták papírra vetett gondolatait, noha nem biztos, hogy ildomos összehasonlítgatni magam íróknak titulált emberekkel. Értsük meg a párhuzam…..
Ez már az, amire azt szokták mondani, hogy a rózsaszín ködfelhő eloszlása után törvényszerűen bekövetkezik? Túl korai. S egyáltalán nem hiszek abban, hogy ha az ember a tényleges párjával találkozik, akkor a biológiailag meghatározott átlag 2 év után nem marad semmi sem a…..
Folyamatosan érnek a kellemes meglepetések, a kellemes csalódások.Ez most már bensőséges.Nem félek kijelenteni...
Sokáig nem tettem fel azt a kérdést, s főleg nem a saját életemmel kapcsolatban, hogy 'miért?, miért pont én, miért pont ő?'. Mindig találtam rá magyarázatot, legyen szó bármiről. Most azonban képtelen vagyok napirendre térni. Egyfolytában a miért szó váltakozik, ha eszembe…..
Van valami életszerű, valami mindig is vágyott érzés abban, ahogyan most itt ülök. Vidék, csend, nyugalom. Egy laptop az ölemben, amitől jelenleg a napi betevőt, azaz a városban érő impulzusokat kívánom pótoltatni, illetve kielégíteni, lévén, hogy a vidék azt  nem tudja…..
  Felfal, habzsol, óv, ad, kap, ad, szeret, szeretem, nevettet, nevettetem, terel, terelem, már nem türelem. Nem fontos, ki mit gondol...
Tegnap egy kerti partin vehettem részt jómagam, s 2 másik barátnőm a 4. barátnőnk jóvoltából, miszerint náluk történt az esemény, s az ő nevelőapja- nevezzük Günter- 60. születésnapját ünnepeltük. Igen zárójelesen megjegyezném, hogy Günter egy igazi germán férfi…..
2011. június 17. 22:34 Dr. Unicum:Hol bulizik ma? 22:55 dove:A tettek mezején érzi magát? : ) A 61-es főúton autózom. 23:11 Dr. Unicum:Száguldás, Porsche, Szerelem... :-) 23:13 dove:Sokadik sikertelen kísérletnek megteszi. ; ) 23:15 Dr. Unicum:Imádom...:D:D..
2011. június 14. 22:38; drunicum üzenete:azért vissza-vissza réved Ön is:) 2011. június 17. 14:56; dove üzenete:gondoskodik róla; alla ad hoc, de sosem több :)..
2011. június 10., 22:05; drunicum:- van egy kis fáziskésés, de legalább nosztalgiával gondolhatunk a posta továbbította levelekre és a parfümös levélpapírra...Eszembe szokott jutni.. 2011. június 12., 11:46; dove:- idilli. apropó, parfümös levélpapír..amit időnként előveszünk…..
Nehezen tudom kezelni egyre inkább elhatalmasodó szabadság utáni vágyam, amit a mai napon kiváltképp frusztrálónak érzek. Időnként megfordul a fejemben, mi lenne, ha egész egyszerűen elmennék, elutaznék anélkül, hogy szólnék is valakinek, s még csak hírt sem adnék magamról;…..
A matematika végül igen csak középkategória lett. Mielőtt ezt megtudtam, úgy gondoltam, hogy ha négyesnél rosszabb lesz, akkor bizony komoly presztizsveszteség ér -elsősorban a saját szememben- de mindez elkerült, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy szépen eltoltam ezt a hozzáállást…..
2011. május 12. 18:45; drunicum:- Hogy van..? 2011. május 31. 22:23; dove:- Rég jártam erre, a kérdés is rég merült fel magában, s talán mire eme sorok olvasásra kerülnek, nem azt válaszolnám, amit most.You can catch Joyce fonalát.   rég jártam erre, a kérdés is rég merült fel…..
Jelentem, a matematika vizsga iránt ambivalens érzelmeket táplálok, noha ez az idő múlásával tompul, s átcsap édes múlttá. Várható eredmény: erős középkategória vagy gyenge jó...
Vitába bocsátkoztam egy általam mélyen tisztelt koponyával, aki a történelem tanáromat testesíti meg. Téma: pszichológia, ami szerinte maximum így lehet csak tudomány: "tudomány", s nem így: tudomány. Értjük a különbséget. Muszáj voltam hozzászólni. Elővettem a határozott,…..
Most szépen megmutatom, hogy mit tudok! Kéretik alkalmazni az agykontroll gyanánt tanult módszereket! Bármi is lesz a végeredmény, kizárólag magamnak köszönhetem, mert én egyengetem a saját utam. S ez így van. Csütörtökre kiművelem magam a matematika tudományában, mellyel…..
Reggel 8 óra 15 perc, úszóbemutató, az én főszereplőm a húgom. Másnak a lánya, vagy a fia. (Rajtam kívül senki sem tudott elmenni a kiscsaládból, így maradtam én, de nem bántam, sőt, nagy örömömre szolgált.)A kezdés előtti várakozás közben, majd a bemutató alatt, végül…..
Minden mindegy 366...
Segítek neki...
A délután fantasztikus volt. Nő és férfi együtt - úgy éreztem. Tetszett, hogy mindez olyan meggyőzőnek tűnt. 1 óra szünet külön. Este visszatértünk, de immáron ő nem férfiként, hanem egy 11 éves kisfiúként. Ez lehet aranyos is, de ha túllép egy határt, akkor már…..
...szólt a kézmegkérő sor ama bizonyos nem rossz, de nem is jó kategóriás filmben. A viszony Tomket és közted a megerősítésedre vár. (szólt a levél tárgya a facebooktól)Tomket frissítette családi állapotát a következőre: hogy kifejezze, hogy ti kapcsolatban vagytok. Azóta sem…..
  ..