Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinizsikövetője

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két év egyik (a hírek fontossági sorrendjében méltánytalanul hátracsúszott/hátracsúsztatott) botránya volt a nyelvvizsgákkal összefüggő visszaélés-sorozat, melynek lokális csúcspontjaként valamikor 2014 szeptemberében a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség…..
Hk417 kolléga négy héttel ezelőtt számolt be a dán Nemzeti Gárdában szerzett első tapasztalatairól. Mivel a poszt szép látogatottságot tudhat a magáénak, s a kommentelés is elég élénk volt, na meg azért, mert sokan kértétek a folytatást, íme hk417 jelentésének második…..
Kinizsikövetője 2015.01.07 10:50:05
@HK417:

Minden káromkodás egy segítségkiáltás. Az káromkodik, akinek baja van.

Arra jó, hogy át lehessen élni egy elfojtott fájdalmat és ezáltal fel lehessen dolgozni.

Ezen túl azonban megalázza a másikat és rombolja az emberek lelkét és kapcsolatát. Az ember legközelebbi társaival szembeni agresszióját jelzi.

Nagyon jó lehet sokat lövöldözni. A gondok akkor vannak, ha visszalőnek és találnak.
Kinizsikövetője 2015.01.07 10:54:22
@HK417:
Az ellenfélre káromkodik, aki nem hallja, vagy a társaira, akik hallják?

Én csak filmen láttam háborút. De miért van az , hogy a filmeken majdnem minden amerikai elkezd rinyálni, ha eltalálják, a többi meg örjöngeni?
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..