Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PheCho

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap derült ki, hogy a következő Drágán add az életed rész Die Hard 24/7-re címre fog hallgatni. Eddig még oké, ám ma jött a hír, miszerint a stúdió azon gondolkodik, hogy összeereszti a filmtörténelem két elpusztíthatatlan, legeltökéltebb és legkitartóbb zsaruját, John…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
PheCho 2007.10.10 11:39:45
erdomester2:
sztem ez nem photoshop amit a következőkre alapozok:
Akinek van egy kis térérzéke az látja, hogy a felső rész job fele felfelé hajlik az alsó rész pedig domború. A koma biztos csavart rajta kissé törés közben. Emiatt a jobb oldalon látszik, hogy a felső rész az alsóra árnyékot vet, és az árnyék takarja ki a "hiányzó" részt. Azért van elcsavarodva egymáshoz képest mert csak a matrica ragasztós felülete tartja őket össze. Csak azért írom le, mert az én diákom anno tök ugyanígy repedt el "természetes elhasználódás" közben és pont ugyanígy sokáig csak az utolsó bal oldali egy centis szakasz tartotta össze.
Egyébként az egészben csak az a furkóság, hogy a diákot törte a koma és nem a bérletet. Szerintem (még ha túlzás is) inkább a bérletet "illett" volna megsemmisíteni, mivel a diák ha nálad van akkor a a következő félév első 1-2 hónapjában, jelen esetben okt.31-ig érvényes. Ha valaki utolsó féléves attól elvileg a TO bevonja, bár nálunk a TO-s néni aranyosan azt mondta: "hát tulajdonképpen el is veszítheti.' :D lol
A másik, hogy sajnálatos módon igénybe vehettem a félárváknak járó "nyugdíjas" utazó jegyet, amivel 10%-os áron utazhat az ember egy évben valami 8-10 alkalommal. Ilyenkor a sofőr 2 pecséthelyet használ fel. Ha csak egyet pecsétel akkor 50 %. A sofőrök jelentős része vagy csak egyet pecsétel vagy le se pecsételte, hogy ne fogyjon el. Volt olyan hogy az elleőr sem szólt be, sőt van aki direkt meg se nézi csak hogy van e szelvény, de nem nyitja ki. Ezzel a kollégát is szivatná ugye.
Szóval az illető ellenőr véleményem szerint nem emberek között kéne dolgozzon, mer kissé instabil. Még az is korrektebb lett volna ha csak leszállítja a srácot. Azt nem tom milyen bünti jár a tösérést neki, de az egésszel csak bosszantó utánjárást produkált a srácnak, aki amúgy megspórolhatta, volna ha ráírja a számot.
A bérlet és jegyárak meg amúgy kibadrágák!