Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesélö

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi kétrészes posztunkban éppen arra hivatkozott a megbüntetett levélíró, hogy a kereszteződés feloldja a sebességkorlátozást. De mi van fordított esetben, amikor az alapértelmezetthez képest engednek nagyobb sebességet? Hiszen a feloldó hatály ott is érvényes kell, hogy…..
mesélö 2011.11.19 07:33:04
@promontor:
Továbbra sem érted, hogy mire akartam célozni igazából. Nézd meg újra ezt a képet:
kepfeltoltes.hu/111116/abra6_www.kepfeltoltes.hu_.png
Nem jársz naponta a hungárián. Mész a stadion felé a külső sávban. Végig ki van hetvenezve. Melletted megy egy furgon, mellette egy személyautó. Középen két villamos. Másik irányba szintén egy személy, egy furgon, egy kamion. Hát hol fogom én észrevenni túl a kereszteződést? És a hetvenes tábla nincs megismételve. Tök mindegy hányféleképpen tudod te értelmezni a szabályt, ha nem is látod azt, ami miatt értelmezned kellene. Teljesen életszerűtlen, hogy a hungárián a túloldalon neked kelljen a kereszteződéseket vadászni.
mesélö 2011.11.19 08:35:15
És, hogy ne mondhasd azt, hogy sejtenem kellene a kanyarodósávból.
kepfeltoltes.hu/111119/abra8_www.kepfeltoltes.hu_.png
És itt azóta már nem is 60, hanem 70 van.
És amit én nem értek igazából, hogy azt gondolom jól látszik, hogy nem kifogásokat keresek, mert éppen megbüntettek, hanem az lenne a cél, hogy ne büntethessenek meg ilyen szituációkból kifolyólag. Mert, ha egyszer úgy gondolják, hogy pénz kell, szerintem esélyed egyenlő a nullával bárkivel is elhitetni, hogy az első kép két kereszteződése az szerinted egy utca.
Tedd a kezed a szivedre és mond, hogy ha ugy mutatom a képet, hogy mellékelem a 30 ezres birságot, akkor mellettem kardoskodnál?