Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlm a tétet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
mlm a tétet 2011.11.16 10:57:43
Na és még annyit, hogy a kevesebb több lehessen, hogy az egész életünk egy MLM, mert még a beszédhibásnak is van érzelemnyilvánítása és valahogy a világ tudomására hozza, mi az ami bevált, azaz másnak is jó lesz, ergo, mások bátorítást kapnak, hogy ugyanahhoz a fogorvoshoz, fodrászhoz, műkörmöshöz, pékhez, stb. járjanak, de ezért pénzt senki neked nem fizet. Hát akkor ez egy spontán piramisjáték, ezt miért nem ítéli le senki?!

Aki nem lát jót az MLM-ben az ne csinálja. Én sem ugrok le a bungee jumping- tornyból, de el tudom fogadni, hogy van akinek ez értéket visz az életébe. Megérteni nem tudom, csak elfogadni, de ezért nem ócsárolom és nyomom rá a kéretlen negatív véleméynemet, mint azt teszik itt sokan, akik ellenzők.
Tiszteljük egymás véleményét, személyiségét, hiszen bármit hozhat a holnap. Aki ma az aloéra vagy azt forgalmazóra rosszat mond és ócsárol, az holnap kerülhet olyan helyzetbe, hogy neki, vagy szeretteinek ez adja a megoldást a bajra, vagy az utolsó esélyt. És meg fogja vásárolni, mert ezért hívják utolsónak.

Egy példa: sokan szidják a francia és olasz autókat. Érdekes a tapasztalatom, ezknek az embereknek sosem volt ilyen autójuk, csak azt veszik meg, amit mások jónak tartanak. Okso emberek? Nekem már közel 35 (főként céges) személyautóm volt, de semmi nem motivál arra, hogy akár német autót vegyek, mert az ár/érték arány szigorú tükör! Ami "jobb" az drágább is. Én a francia Renaultra esküszöm és akik rám hallgattak, ma áradoznak. Nem csapódtak be, kevesebb pénzért kaptak azonos minőséget és kényelmet. A fenébe, már megint MLM-ezek. Hát ez az...
mlm a tétet 2011.11.16 10:42:30
Kedves Mindenki!

Mint új hozzászóló, szívesen kapcsolódom be a 2007-óta itt olvasható hozzászólásokhoz.

28 év munkaviszony és útkeresés után feleségemmel végre hoztunk egy sokat halogatott döntést, s a Forever termékeket nem csak fogyasztjuk, de másoknak is ajánljuk, de most már nem ingyen. 14 éve nagy megekégedéssel vagyunk a fogyasztói, semmi így nem segített a családunk és ismerősök bajain, ezért mindig ezerrel ajánlgattam azokank, akik számítanak, de szinte bárkinek. Ritkán, de volt, hogy nem váltotta be valakinek a reményt. Most önként, több betegségnél tapasztalt rendkívüli hatásmechanizmus láttán úgy döntöttünk, hogy csináljuk, s elképesztően könnyen és jól máködik. Látni kell a feleségemen a változást. Visszakaptam a vidám és friss nőt, akit a kórházi munka, s havi munkájáért kapott heti fizetés lassan tönkrett, de legalábbis a lelkesedését és erejét.

Az emberek mára rádöbbennek kis hazánkban, hogy valamit kell lépnünk, mert bár másként is lehet sok pénzt keresni, de egyre kevesebben tudják azt. Munkám és kapcsolataim révén sok vállalkozással állok kapcsolatban, de a menjen neikk akár milyen jól, nem élnek minőségi életet, s bár pénzt termelnek, csak nem tudják elkölteni, s elkölti helyette az állami feneketlen bendő. Aztán egyszercsak megöregszik és a fia, lánya nincs mellette, de nem is volatk, mert apa, anya dolgozik, hogy neked jobb legyen. Azt már mindenki látja, hogy nem lesz jobb, csak több. A sárga csekkekből.

Akkor valamit tenni kell. Az biztos, hogy erre az egyik, s szerinte az egyetlen út az MLM, mert ilyen egyszerűen nem tudok máshol pénzt keresni.
Munkahelyemen jól keresek, minden eszköz a rendelkezésemre áll, de külföldi főnökeim valahogy mindig jobban járnak mint én. Van esélyem előrelépésre, de milyen áron? Mé több munka és stressz, számonkérés, távollét, sok tanulás. Na nem, 4 diplomával sem tudtam azt elérni, hogy minőségi életet éljek, s stabadon dönthessek fontos dolgokról, ezért váltani fogok, amint az új életformánk annyit hoz (s nem csak anyagi értelemben), hogy ne kelljen többet izgulni a munkahelymegtartásért.