Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoneHeart

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"-Lord nurgle. -...Yes, sculpter? -Riiiiiiiiiise!" És a zene a csúcsára hág, és háttérben villámlás. Vagy valami ilyesmi. Nos, örömmel jelenthetem, hogy túl vagyok az első GS és egyéb "szobromon", "elvesztettem szüzességem" e téren. :D Az úúúgy volt, hogy feldobtam…..
Uff! Ahogy ígértem, elkészültem az öntés részével is a dolognak. Kezdeném az egészet azzal, hogy a makettinfo.hu oldalon a Műgyanta öntés topicban végigolvastam az összes hozzászólást...hosszú, de érdemes:) Vannak ott igen csak profi srácok. Link:…..
Üdvözletem minden kedves olvasónak! Először is elnézést kérek Kaba barátomtól hogy egy héttel megcsúsztattam a bejegyzés életre keltését, gondolom már fened a késed Kabám emiatt, kárpótlásul kicsit tartalmasabb poszt-ot adok át neked. Nos, ugyebár múltkor írtam a…..
BoneHeart 2012.03.17 11:26:07
Esetleg nézd meg ezeket: www.heresyminiatures.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1_11_27

bár papíron ghoulok, nem zombik, szerintem nagyon pöpecek, bár az áruk kicsit húzósabb is. van dagadt ghoul king, csecsemőt zabáló, stb.
Friss hús érkezett a bloghoz BoneHeart személyében. A szokásos beavatási szertartásunk egy poszt megírásában merül ki, ám ő rögtön kettőt is vállalt. Nem túl rendhagyó módon most az elsővel kezdünk. As always: legyetek könyörületesek! A sors néha-néha kisodor…..